Bruidsfotograaf

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Trouwvideo’s én bruidsfoto’s

Bij Cinematic Wedding bieden wij de mogelijkheid om zowel trouwvideo’s als bruidsfoto’s te maken op jullie bruiloft. Cinematic Wedding was oorspronkelijk een bedrijf voor alleen videografie, maar de laatste jaren bieden wij ook fotografie aan. De lijn tussen bruiloft foto’s en videografie is de afgelopen tijd steeds dunner geworden. Dit komt omdat de techniek op het gebied van camera’s zich blijft ontwikkelen en fotografen en videografen nu eigenlijk altijd met dezelfde soort ‘hybride-camera’s  schieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om zowel trouwvideo’s als bruidsfoto’s te maken terwijl we schieten met dezelfde camera’s en lenzen. Daarnaast hebben we twee fotografen aan ons team toegevoegd. Zo kun je dus alles bij één partij regelen! Dat is fijn voor zowel jullie als onszelf.

Bruidsfotograaf

Bruidsfoto’s met een filmische kijk

Wij hebben een bepaalde manier van ‘kijken’ naar momenten op de bruiloft. Noem het een cinematografisch oog. Of we nou films of foto’s maken, dit blijft van toepassing. Het is een verhalende stijl waarin de beelden een verhaal vertellen met zo veel mogelijk context. 

Het feit dat onze camera’s in 4k en zelfs 6k kunnen schieten, geeft ons (en jullie) de zekerheid dat we niet altijd op het juiste moment op de shutter hoeven te klikken. Op rustige momenten zetten we de camera in de foto-stand, maar op ‘hectische’ momenten blijven we gewoon filmen. Achteraf kunnen we hier dan in de montage ‘stills’ uit extraheren en die als foto nabewerken. Is de kwaliteit dan nog goed? Jazeker, kijk maar eens bij de pagina met foto voorbeelden.

Daarnaast komt er een fotograaf op de bruiloft die gewoon de hele dag door foto’s blijft klikken van jullie en jullie gasten. We hebben zo tijdens de nabewerking enorm veel momenten om uit te kiezen. Onze bruidsfotografen Desi & Tim zijn onder elke omstandigheid in staat om jullie mooi op de foto te zetten.

Bruidsfotografie

  • Voordelig combinatiepakket voor zowel film als fotografie
  • Filmen en fotograferen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Drie video-/fotografen aanwezig (i.p.v. vier met externe fotograaf en 2nd shooter)
  • In één keer klaar met regelen
  • Inclusief standaard luxe fotoalbum van 25×25 cm

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

De werkwijze achter bruidsfotografie

De fotograaf zal op elk moment van de bruiloft gewoon foto’s blijven schieten. Met veel ervaring in allerlei soorten huwelijken weten we precies waar we moeten staan op welk moment.
De videografen werken met de Panasonic S1H. Dit is een hybride camera met een full frame sensor die zowel kan filmen als fotograferen. Op deze manier kunnen wij de foto-mode gebruiken bij bijvoorbeeld de voorbereiding in de ochtend van zowel de bruid als de bruidegom, tijdens het maken van groepsfoto’s, bij de fotoshoot en tijdens de receptie.

Bruidsfoto

Bruiloft foto’s bij hetzelfde bedrijf

Als jullie ervoor kiezen om zowel de bruiloft foto’s als de trouwvideo bij Cinematic Wedding te laten maken, komen er veel voordelen bij kijken. Ten eerste is het een stuk voordeliger voor het om zowel het filmen als de bruidsfotografie door ons te laten doen en geen externe fotograaf in te huren. Maar het grootste voordeel is toch wel dat wij super sterk zijn als team en goed op elkaar ingespeeld zijn. De fotografen en videografen van Cinematic Wedding hebben al vaak met elkaar samengewerkt. Deze samenwerking garandeert voor jullie een prachtig cinematisch eindresultaat waar altijd met veel plezier naar terug gekeken kan worden.
Maar het heeft nóg een voordeel: wij zorgen voor een goed vangnet. Stel dat er net iemand voor de camera staat tijdens het ja-woord. Dat zou natuurlijk heel vervelend zijn. Wij zorgen ervoor dat we meerdere camera’s op verschillende posities hebben geplaatst. Op die manier worden de belangrijkste momenten altijd vastgelegd. Mochten de foto’s toch niet goed gelukt zijn, dan kunnen wij vanuit de video’s prima ‘stills’ extraheren. Door de hoge kwaliteit is het verschil tussen foto en ‘stills’ amper te onderscheiden.
En het laatste voordeel is het formaat van ons team. Wij komen dus maximaal met drie personen. Op die manier staan wij zo min mogelijk in de weg en hebben jullie niet het idee dat de pers aanwezig is tijdens jullie ceremonie. Wij zorgen ervoor dat we netjes op de achtergrond blijven maar wel alles vastleggen. Zo kunnen jullie gewoon lekker genieten van jullie bruiloft.

Bruidsfoto’s en kosten

Cinematic Wedding biedt jullie drie pakketten aan. Het eerste pakket is The Cinematic Film. Hierbij krijgen jullie een cinematische film van 5-7 minuten op 4K kwaliteit. Alle reiskosten zijn inbegrepen.

Bij het tweede pakket krijgen jullie The Feature Film. Dit is een reportage-achtige film van jullie bruiloft van ongeveer 30-60 minuten. Hierin zit veel meer beeld en geluid verwerkt.

Als derde pakket bieden wij The Film & Photo Package aan. Dit pakket bestaat uit The Cinematic Film maar is inclusief minimaal 250 hoge kwaliteit 4K foto’s. Deze foto’s worden in een mooi fotoalbum geplaatst. De afmetingen zijn 25 x 25 en het bevat 30 pagina’s. Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor uitgebreidere fotoalbums. Bij het derde pakket is het ook nog mogelijk om The Feature Film te bestellen. Kijk voor meer informatie over de extra opties bij pakketten en prijzen.

Bruidsfotografie

Meer weten over bruidsfoto’s of bruidsfotografie?

Willen jullie graag meer weten over de bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met prachtige bruiloft foto’s van de beste bruidsfotograaf!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!