Bruiloft video

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Bruiloft video door Cinematic Wedding

Jullie bruiloft is een prachtig mooi moment in jullie leven. En dit willen jullie natuurlijk voor altijd vastleggen. Dat kan via Cinematic Wedding met een prachtige bruiloft video! De laatste tijd worden bruiloft video’s populairder vanwege de steeds hogere klasse camera’s. De camera’s kunnen op 4K resolutie filmen en fotograferen. Zo kunnen wij deze belangrijke dag voor jullie tot in detail vastleggen. Met onze (fictie)film achtergrond hebben we een andere kijk op het vak dan de meeste videografen. Onze passie is het vertellen van verhalen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we jullie verhaal zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. Cinematic Wedding maakt de trouwvideo niet saai en ook niet té fancy, flitsend of modern. Jullie bruiloft video is tijdloos zodat jullie deze prachtige dag op elk moment kunnen herbeleven.

Bruiloft video

Bruiloft video door goed team

Cinematic Wedding bestaat uit vier videografen die met tweetallen nauw samenwerken tijdens het filmen bij bruiloften. Doordat we een goed team zijn, zijn we goed op elkaar ingespeeld. Wanneer een videograaf en fotograaf apart ingehuurd worden, kennen de twee partijen elkaar vaak niet. Hierdoor kan de samenwerking soms moeizaam verlopen.

Cinematic Wedding kan zowel in zeer hoge kwaliteit filmen als fotograferen. Hierdoor kunt u een goed geheel verwachten dat de bruiloft prachtig vastlegt.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Bruiloft video laten maken

Bruiloft video en kosten

Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende pakketten voor de gewenste bruiloft video. Elk pakket biedt net een andere variatie. Als eerste optie bieden wij The Cinematic Film aan. Bij dit pakket filmen twee cinematografen jullie trouwdag en monteren het tot een prachtig 4K Short Film van 5-7 minuten. Ook zorgen wij voor een professionele nabewerking van de bruiloft video. Alle reiskosten zijn inclusief. Optie twee is hetzelfde als The Cinematic Film maar is inclusief een langere film van 30 tot wel 60 minuten. In deze video worden veel meer beelden en geluid toegevoegd. Deze bruiloft video heeft een reportage-achtige sfeer. Als derde optie bieden wij The Film & Photo Package aan. Ook dit pakket is hetzelfde als The Cinematic Film, maar heeft als bijkomstigheid minimaal 250 hoge kwaliteit foto’s. Alle foto’s worden in Lightroom bewerkt. Het is mogelijk om bij deze optie ook nog The Feature Film te bestellen.

Voorbeeld bruiloft video

Cinematic Wedding voor bruiloft video

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie graag meer informatie over Cinematic
Wedding? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige bruiloft video.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!