Bruiloftsfilm

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Bruiloft filmen door Cinematic Wedding

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, gefeliciteerd! En wat zou het leuk zijn om jullie liefde voor elkaar tijdens de grote dag vast te leggen met een bruiloftsfilm. Dit kan bij Cinematic Wedding. Wij verzorgen de meest schitterende bruiloftsfilms met een cinematografische sfeer. Met deze film kunnen jullie altijd weer vol geluk terugkijken naar de belangrijke dag. Onze passie is het vertellen van verhalen en het liefst vertellen wij jullie verhaal. Dit doen wij met de beste cameratechnieken, zoals slow-motion, verschillende camera lenzen en camerabewegingen. Bij Cinematic Wedding zorgen we voor een prachtige bruiloftsfilm dat niet saai is, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. Zo kunnen jij en je partner de bruiloft film met veel plezier terugkijken.

bruiloftsfilm

Twee videografen voor prachtige bruiloft film

Cinematic Wedding bestaat uit vier videografen. Omdat wij met zijn tweeën naar jullie bruiloft komen, kunnen we de bruiloft vanuit verschillende perspectieven filmen. Dit zorgt voor een fantastisch dynamische bruiloftsfilm.

Ook kunnen wij zowel bij de voorbereidingen van de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn. Wij leggen alle mooie momenten van het trouwen vast zonder dat we in de weg staan. Op deze manier kunnen jullie ongestoord genieten.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Trouwvideo voorbeeld

Opties voor een bruiloft film

Bij Cinematic Wedding bieden wij verschillende mooie bruiloftsfilms pakketten aan. De eerste optie is The Cinematic Film. Bij dit pakket zullen er twee videografen voor acht uur aanwezig zijn bij jullie bruiloft. Daar filmen wij alle belangrijke momenten en vatten dit samen in een 4K Short Film van 5-7 minuten. De reiskosten zijn inclusief. De tweede optie is The Feature Film. Dit pakket is hetzelfde als The Cinematic Film maar inclusief een extra lange film met meer beelden en geluid. De film duurt tussen de 30 en 60 minuten.De derde optie is hetzelfde als de Cinematic Film inclusief 250 hoge kwaliteit foto’s, bewerkt in Lightroom. Het is mogelijk om hierbij The Feature Film te bestellen. Bij alle drie de opties kunnen nog extra’s besteld worden. Kijk daarvoor bij ‘pakketten en prijzen’.

Bruiloftsfilm

Cinematic Wedding inhuren voor bruiloftsfilm

Willen jullie graag meer informatie over Cinematic Wedding? Of hebben jullie specifieke vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige bruiloftsfilm.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!