Huwelijksfilm

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Cinematic Wedding maakt prachtige huwelijksfilm

Een prachtige dag staat op jullie te wachten, jullie gaan trouwen! Het is natuurlijk fantastisch om die belangrijke dag goed vast te leggen. Maar door wie laat je dat doen? Cinematic Wedding kan jullie hierbij prima helpen. Met onze (fictie)film achtergrond zorgen wij voor een cinematografische sfeer in jullie huwelijksfilm. De filmtechnieken die wij gebruiken en de manier waarop wij de opgenomen resultaten monteren geeft een Hollywood-achtige sfeer aan de huwelijksfilm. Onze passie is dan ook om verhalen te vertellen en de emotie van de dag zo goed mogelijk weer te geven. Door het toepassen van de beste cameratechnieken, zoals slow-motion, gebruik van verschillende lenzen en camerabewegingen zorgen wij voor een dynamisch geheel. De huwelijksfilm zal zeker niet saai, maar ook niet té fancy, flitsend of modern zijn. De huwelijksfilm die wij voor jullie maken is uniek.

Huwelijksfilm laten maken

Huwelijksfilm met goed team

Cinematic Wedding bestaat uit vier videografen en meer dan 175 tevreden klanten. Doordat wij met een team van twee videografen werken, kunnen we jullie bruiloft ideaal van alle kanten filmen. Zo zorgen we ervoor dat we geen belangrijk moment van de dag perongeluk missen en hebben we altijd een back-up. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om op 4K kwaliteit te fotograferen. Zo hoeven jullie geen externe fotograaf in te huren, wat weer in de kosten scheelt.

Cinematic Wedding is een sterk team dat goed op elkaar ingespeeld is. Dat betekend voor jullie een prachtig huwelijksfilm en de dag van jullie leven!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Pakketten kiezen voor huwelijksfilm

Willen jullie graag een unieke huwelijksfilm? Kies dan een van onze drie pakketten. De eerste optie is The Cinematic Film. Bij dit pakket filmen wij, twee videografen, de gehele bruiloft en monteren dit samen tot een 4K Short Film van 5-7 minuten.

huwelijksfilm

We zorgen voor mooi bewerkte beelden en de reiskosten zijn inclusief. De tweede optie is The Feature Film. Dit pakket is hetzelfde qua inhoud als The Cinematic Film maar biedt nog een extra lange film van wel 30 tot 60 minuten. De film bevat extra veel beeld en geluid.

De derde optie is The Film & Photo Package en biedt hetzelfde als de Cinematic Film, maar is inclusief minimaal 250 hoge kwaliteit foto’s, bewerkt in Lightroom. Zo hebben jullie naast een prachtige huwelijksfilm ook nog eens een album vol met schitterende foto’s. Bij The Film & Photo Package is het mogelijk om ook nog The Feature film te bestellen.

Voorbeeld bruiloft video

Cinematic Wedding voor huwelijksfilm

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie graag meer informatie over Cinematic
Wedding? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige huwelijksfilm.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!