• Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Leuk dat jullie interesse hebben om een videograaf te nemen op jullie bruiloft. Een zeer verstandige keuze vinden wij!

Vroeger had elke bruiloft wel een fotograaf, maar video was nog het ondergeschoven kindje. De afgelopen jaren is daar verandering in gekomen. Steeds meer mensen kiezen voor een videograaf en met gegronde redenen! Niet alleen is de techniek enorm verbeterd, de videografen ook. Een perfecte foto kan een heel verhaal vastleggen in één plaatje waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Maar film kan meer. Een goede film is eigenlijk een aaneenschakeling van foto’s! Daarbij wordt het verhaal voor jou verteld en kun je dus rustig achterover leunen en keer op keer genieten van je eigen bruiloft en alle elementen die daarbij komen kijken. En als je dan toch bezig bent, waarom dan niet meteen twee videografen? Of een combinatie van video- en fotografie?

Wij zijn Cinematic Wedding

Wij zijn Cinematic Wedding. Een team van filmmakers met een unieke kijk op dit vak. Wij maken niet zomaar vrolijke trouwclips of leuke ‘kiekjes’, maar treffende trouwfilms en filmische foto’s.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Tim en ik ben de oprichter en eigenaar van Cinematic Wedding. Zelf ben ik getrouwd met een Turkse schone en we hebben onze trouwdag in Turkije gehouden. Het was een groot feest met veel gasten. Op onze bruiloft was uiteraard ook een videograaf aanwezig. Toen we uiteindelijk onze DVD in handen kregen, was dat een flinke tegenvaller. De film was amper gemonteerd en we kregen letterlijk 4 (vier!) uur beeldmateriaal gepresenteerd. “Veel plezier ermee”. Daarbij was het nog slecht en inspiratieloos gefilmd ook. Nog nooit heeft iemand de behoefte gehad om die DVD weer eens op te zetten. Ik dacht toen: ‘Dit kan beter…’
Niet lang daarna besloot ik Cinematic Wedding op te richten.

videograaf

Naast videograaf en fotograaf op bruiloften, ben ik een filmmaker. Een creatief denker met ruime ervaring in film- en audioproductie. Een belangrijk detail, want audio bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit van de film. Lang voordat ik mijn eerste trouwfilm maakte was ik al een aantal jaar actief in de filmwereld. Als regisseur en cinematograaf heb ik een aantal korte films gemaakt (zie link hieronder) en heb daarnaast ook zo’n 5 jaar reclamefilms geproduceerd. Van dat laatste ben ik afgestapt omdat het me niet meer inspireerde. Wat me aantrekt in het vastleggen van een bruiloft is dat het dicht in de buurt komt van écht film maken. Daarbij ziet er alles en iedereen er op een bruiloft prachtig uit en heerst er een soort magie op zo’n dag die moeilijk onder woorden te brengen is. En juist die magie probeer ik te pakken en uit te vergroten in de trouwfilms en foto’s. Ik doe niets ‘zomaar’, net zoals bij een échte filmproductie er ook niets zomaar gebeurt. Welke lens gebruik ik voor dit moment? Welke camerabeweging? Wat zie je in het frame? Bij elk moment past een bepaald shot en dat kan de opgeroepen emoties bij de film of foto enorm versterken.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

A priceless gift.

Rated 5 out of 5

Our search for the perfect videographer led us to discover a true gem in Tim and his team. We dedicated countless hours to finding someone who could capture our wedding day in the most extraordinary way possible, and we couldn’t have been more fortunate to find him. From the moment we viewed his previous work, we knew he was the one.
Tim’s talent is unparalleled, but it’s his genuine kindness, professionalism, and ease of collaboration that set him apart. He understood our vision and brought it to life with a level of artistry that went beyond traditional documentation. Instead of merely capturing moments, he skillfully captured the raw emotions and atmosphere of the day, allowing us to relive every cherished memory.
Not only did Cinematic Wedding exceed our expectations creatively, but they also delivered our short film and full wedding movie well ahead of schedule, demonstrating his commitment to providing an exceptional experience. He was always open to hearing our feedback, ensuring that the final product perfectly reflected our unique story.
The films Tim crafted for us moved us to tears. They captured the essence of our beautiful day in such a profound way that we couldn’t tear our eyes away from the screen. Each time we watched, we were transported back to the overwhelming love and joy we felt on that day.
Tim is a true artist and an absolute joy to work with. Choosing him as our videographer was undoubtedly the best decision we made for our wedding. If you’re seeking someone who will go above and beyond to create a breathtaking film that will forever touch your heart, Cinematic Wedding is the exceptional choice. We are forever grateful for his talent and the priceless gift he has given us.

Maria & Bo

Zo veel meer dan alleen een weergave van de bruiloft

Rated 5 out of 5

Ze weten gevoel vast te leggen. Liefde, geluk, gemis, plezier.
Het is niet alleen een weergave van de bruiloft. Het is zo veel meer dan dat.
Kijk de filmvoorbeelden. Dat deed ik ook. Ik ben daarna naar Tim gegaan en samen hebben we gekeken wat het beste bij Dennis en mij zou passen. Een half jaar later gingen we trouwen en al snel kregen we onze film toegestuurd.
Niet te omschrijven zo mooi.
Nog beter dan we hadden verwacht. Cinematic Wedding nogmaals dank voor jullie prachtige werk.

Linda & Dennis

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Verschil tussen filmmaker en bruiloft videograaf

Cinematic Wedding zet niet zomaar wat opvolgende shots op een vrolijk muziekje. Dat is namelijk een trouwclip, geen trouwfilm. Een trouwclip bezorgt je wellicht een glimlach, maar geen traan. Pas als je door de film geraakt wordt zijn wij als videograaf geslaagd. Daarbij ben ik een perfectionist. Ik stel hoge eisen aan alle facetten in het productieproces. Dit varieert van kleine details tot aan onze apparatuurkeuze tot aan de precieze afwerking tijdens de montage. Stressvol voor mijzelf als persoon, maar goed voor jullie! Alleen door het beste uit jezelf te willen halen kun je groeien als persoon en groeien als videograaf.

videografen

Zoals je ziet maak ik onderscheid tussen filmmaker en videograaf. Een videograaf maakt beelden of ‘shots’. Een filmmaker kijkt meer naar het grote geheel. Een filmmaker wil een verhaal vertellen en weet tijdens het filmen al hoe dit tijdens de montage de ‘storytelling’ kan versterken. Zoals jullie vast al gezien hebben zijn er veel (goede en slechte) videografen in dit vak. Maar veel (goede) filmmakers?

Waarom Cinematic Wedding als videograaf op je bruiloft?

Cinematic Wedding bestaat uit een team videografen en fotografen, waarvan we altijd met twee videografen de bruiloft filmen. Allen talentvolle beeldmakers met elk een eigen persoonlijkheid en stijl die alles over hebben voor de perfecte shot en geselecteerd zijn op hun kwaliteiten.
Waarom we altijd met twee videografen naar de bruiloft gaan? Twee videografen zien simpelweg meer dan één en we kunnen zo ’s ochtends bij jullie beide tegelijk aanwezig zijn. Daarnaast levert dit shots uit verschillende hoeken op, wat een grote bijdrage levert aan het filmgevoel én aan een stukje zekerheid. We gebruiken moderne apparatuur en gaan voor de beste kwaliteit en meest geschikte set-up om jullie trouwdag vast te leggen.
Maar hierom kies je niet voor ons. Je kiest voor Cinematic Wedding vanwege de stijl, de montage, de emotie, de glamour, de slow-motion, de dromerige 4k-beelden en last but not least, de persoonlijke aanpak. Geen enkele film is bij ons hetzelfde. Elk bruidspaar en elk huwelijk is uniek. Wij zorgen ervoor dat de de trouwfilm die wij voor jullie maken dat ook is.

Cinematic Wedding is meer dan een videograaf. Wij maken geen simpele trouwclip, maar een echte trouwfilm van jullie! Een waardevol document waar je je hele leven plezier van hebt. Daarnaast maken we ook trouwfoto’s en is er uiteraard een combinatiepakket mogelijk van foto en video.

Videograaf bruiloft | De persoonlijke aanpak

Elke bruiloft is weer anders en daar willen wij zo goed mogelijk op voorbereid zijn. Maar nog belangrijker dan de tijdsplanning vinden wij hoe en wie jullie zijn! Daarom doen we altijd graag even een kennismakingsgesprek van tevoren. Dit kan dan in de studio in Heeswijk-Dinther, of anders via Skype of Zoom. Zo kunnen jullie mij vertellen wat jullie belangrijk vinden, wat jullie mooi vinden en hoe de dag eruit gaat zien. Dan kunnen we op basis daarvan bepalen hoe lang wij eventueel aanwezig zullen zijn als videograaf op jullie bruiloft en welk pakket het beste bij jullie past. Jullie krijgen dan na het gesprek de offerte in de mail en dan weet je precies wat het gaat kosten. Ook niet geheel belangrijk is dat we even met elkaar gesproken hebben. Het is wel fijn als er een klik is natuurlijk en dat jullie je op je gemak voelen bij onze aanwezigheid. En dan komt er in ieder geval geen vreemde jullie bruiloft filmen.

Trouwfotograaf

Zoals jullie hier kunnen lezen, is het ook mogelijk om door ons de fotografie te laten verzorgen. Niet alleen zijn onze fotografen steengoed in hun werk en net zo gepassioneerd over het vak als onze videografen, het heeft ook nog eens een aantal voordelen om fotografie en videografie bij hetzelfde bedrijf af te nemen. Bekijk alvast wat voorbeelden uit ons portfolio en stuur ons een berichtje om te vragen of jullie trouwdatum nog beschikbaar is!

Dan hebben we hier nog antwoorden op veelgestelde vragen van onze bruidsparen. Klik hier voor de de prijzen. Bekijk hier twee van mijn korte films. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en beschikbaarheid.

We maken graag eens vrijblijvend kennis met jullie dus stuur ons gewoon even een berichtje!

Hopelijk tot snel!
Tim, Jordy, Tony, Desi, Sarmad, Joke, Jelle & Jan
Videografen & fotografen Cinematic Wedding

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!