• Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Recensies van Cinematic Wedding

Lees wat anderen te zeggen hebben over Cinematic Wedding en de trouwfilms die we maken.

A priceless gift.

Our search for the perfect videographer led us to discover a true gem in Tim and his team. We dedicated countless hours to finding someone who could capture our wedding day in the most extraordinary way possible, and we couldn’t have been more fortunate to find him. From the moment we viewed his previous work, we knew he was the one.

Tim’s talent is unparalleled, but it’s his genuine kindness, professionalism, and ease of collaboration that set him apart. He understood our vision and brought it to life with a level of artistry that went beyond traditional documentation. Instead of merely capturing moments, he skillfully captured the raw emotions and atmosphere of the day, allowing us to relive every cherished memory.

Not only did Cinematic Wedding exceed our expectations creatively, but they also delivered our short film and full wedding movie well ahead of schedule, demonstrating his commitment to providing an exceptional experience. He was always open to hearing our feedback, ensuring that the final product perfectly reflected our unique story.

The films Tim crafted for us moved us to tears. They captured the essence of our beautiful day in such a profound way that we couldn’t tear our eyes away from the screen. Each time we watched, we were transported back to the overwhelming love and joy we felt on that day.

Tim is a true artist and an absolute joy to work with. Choosing him as our videographer was undoubtedly the best decision we made for our wedding. If you’re seeking someone who will go above and beyond to create a breathtaking film that will forever touch your heart, Cinematic Wedding is the exceptional choice. We are forever grateful for his talent and the priceless gift he has given us.

Maria & Bo
Zo veel meer dan alleen een weergave van de bruiloft

Ze weten gevoel vast te leggen. Liefde, geluk, gemis, plezier.
Het is niet alleen een weergave van de bruiloft. Het is zo veel meer dan dat.
Kijk de filmvoorbeelden. Dat deed ik ook. Ik ben daarna naar Tim gegaan en samen hebben we gekeken wat het beste bij Dennis en mij zou passen. Een half jaar later gingen we trouwen en al snel kregen we onze film toegestuurd.
Niet te omschrijven zo mooi.
Nog beter dan we hadden verwacht. Cinematic Wedding nogmaals dank voor jullie prachtige werk.

Linda & Dennis
Dit is goud waard.

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.

Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.

De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.

Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.

Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.

Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis
Out of this world!

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.

Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.

Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.

Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David
De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi
Zoek niet verder!

Via ons zusje en schoonbroer zijn we in contact gekomen met Tim. De video en de foto’s van de bruiloft van mijn zusje en schoonbroer waren prachtig. Op het moment dat we wisten dat we gingen trouwen, wisten we gelijk dat we ook Cinematic Wedding wilden vragen voor onze bruiloft.

En wat zijn we ontzettend blij met de resultaten, zowel videografie als de fotografie. We willen Tim en zijn team super bedanken voor hun professionaliteit en het meedenken vanaf begin tot het aanleveren van de producten.
Wat we erg fijn vonden is dat Tim precies wist wat we wilden en wat echt bij ons past.
Dit komt door zijn inlevingsvermogen en oog voor detail, waardoor de samenwerking soepel en vlot liep. Alles in 1 woord: AWESOME!

Een aanrader voor iedereen die gaat trouwen, zoek niet verder.

Linda & Dan

Linda & Dan
Lijkt wel een Hollywood film!

Afgelopen herfst zijn wij getrouwd en Cinematic Wedding was erbij om onze dag vast te leggen. Natuurlijk wisten we al dat Cinematic Wedding mooie films kon maken, daarom hadden we ze ook gekozen, maar om jezelf en je eigen dag terug te zien in zo’n film is toch wel heel bijzonder. De bruiloft is nu tastbaar geworden. Daarnaast is het super mooi en strak gefilmd, het lijkt wel een hollywood film. De 4k beelden zijn ook over 20 jaar nog mooi, dat kan niet anders. Zelfs op onze grote TV is het beeld superscherp.

Het contact met Tim was erg prettig en de communicatie gewoon duidelijk. Je weet wat je kunt verwachten en krijgt dat uiteindelijk ook. Op de dag zelf waren hij en zijn collega Jelle netjes gekleed (niet te zeggen over alle leveranciers) en liepen ze nooit in de weg. Daarnaast hebben we ook veel met ze gelachen want ze brengen gewoon een hele fijne sfeer en gezelligheid mee.

We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Cinematic Wedding en het is voor ons zeker gewoon de beste videograaf die we konden vinden. We raden ze dan ook bij iedereen aan! Tim & Jelle bedankt!

Esther & Theo
Al onze verwachtingen overtroffen.

Professioneel, gepassioneerd, creatief en geweldig om mee te werken! De cinematic video heeft al onze verwachtingen overtroffen. Echt een prachtig eindresultaat en een bijzondere herinnering aan onze bruiloft. De beste manier om terug te kijken op een speciale en bewogen dag.

Daarnaast prettig in omgang, duidelijke communicatie en ook na oplevering super contact. Wij hebben veel bijzondere mensen mogen ontmoeten in aanloop naar onze bruiloft, Tim is daar zeker één van!

Nogmaals dank!!

Sharon & Maurits
Fantastisch!

Tim en Jelle het was geweldig !!!
Geen moment spijt van gehad dat we jullie uitgezocht hebben. Vanaf de eerste keer dat we een filmpje van jullie zagen waren we gelijk verkocht.
Dát wilden wij ook graag op onze bruiloft.

En wat was het geweldig !
Superveel gelachen, weg met het stijve gedoe maar het ging allemaal spontaan en vol liefde.

Niet een alledaagse bruiloft voor jullie want met vier stuiterende kinderen die van links naar rechts vlogen was het een behoorlijke uitdaging.
Maar niks was jullie te dol en dat is ook terug te zien in de geweldige film. We wisten al dat het geweldig ging worden maar de films zijn nóg mooier dan we ooit hadden kunnen dromen.

Supergezellig jongens, wij vonden het absoluut fantastisch.
Dankjewel voor het vereeuwigen van onze dag
Groeten,
Wendy & Patrick

Wendy & Patrick
Cinematic Wedding 100% aanbevolen.

Toen wij de video’s van voorgaande bruiloften bekeken was onze keuze snel gemaakt. Het resultaat was subliem gecomponeerd, compleet in een eigen stijl, goed afgestemd, duidelijk gecommuniceerd in de aanloop fase en uiteindelijk een prachtig en uniek resultaat. Vreugdevol, romantisch, emotioneel, feestelijk, alle elementen komen erin voor. Onze video hebben wij al zo vaakmalen bekeken en gaan dat ook blijven doen want het blijft mooi.

Cinematic Wedding 100% aanbevolen en Tim, hartelijk dank!

Michelle & Jay
Superblij!

Afgelopen september, op een van de weinige zonnige dagen, zijn wij getrouwd! We waren op zoek naar een videograaf die ook een langere film kon maken van onze dag.

Uiteindelijk kwamen we uit op Cinematic Wedding, de prachtige voorbeelden op de website zorgden er voor dat wij contact op namen met Tim. Hij dacht met ons mee en was er uiteindelijk bijna heel onze dag bij. We zijn super blij met het resultaat!

De korte film is prachtig geworden en vat onze dag perfect samen. De lange film zorgt er voor dat we de speeches, trouwgeloftes, etc. nog eens rustig na kunnen luisteren. We zijn nog altijd blij met onze keuze en raden Cinematic Wedding aan iedereen aan!

Mirre & Johan
Een wens voor ieder bruidspaar.

Een film waarin de mooiste momenten van je leven worden bewaard, is een wens voor ieder bruidspaar. Het zoeken naar een videograaf was niet makkelijk voor ons, steeds maar filmpjes bekijken en bekijken. En toen kwamen wij de films van Cinematic Wedding tegen.

De films spraken ons direct erg aan omdat er zoveel emotie in speelt. Naast de films van Cinematic Wedding zagen we ook nog andere films die ons aanspraken. We hebben Tim deze video’s laten zien en vroegen of hij een aantal dingen die wij mooi vinden ook in onze film zou kunnen verwerken.

Na een maand wachten (wat super snel was!) waren wij verbaasd en geloofden we onze ogen niet. De film was ver boven onze verwachting, mooier kon het gewoon niet worden. Super leuk team, vriendelijk, denkt graag mee, erg behulpzaam en het belangrijkste hij weet wat hij doet en wilt. We gaan Cinematic Wedding aan iedereen aanraden!

Maggie & Johnny
We can’t recommend enough!

Cinematic Wedding (Tim and Paul) were at our wedding in August this year and what a wonderful set of films they produced to capture all the action of the day! It’s such a great way to re-live all the happy memories and certainly worth the investment.

From the outset, communication with Tim was easy and clear and on the wedding day itself they were unobtrusive, you really barely knew they were there. We’ll be watching the videos back for years and years to come.

We can’t recommend Cinematic Wedding enough – Tim and Paul, many thanks again!

Evelynne & Ben
Een geweldige keuze…

Vrijwel meteen terecht gekomen bij Cinematic Wedding, hun bijzondere stijl om onze bruiloft als een film in beeld te brengen bleek een geweldige keuze. Vriendelijk, enthousiast, meedenkend en super professioneel.

Ook op de dag zelf en daarna fijn contact gehad. Hun passie voor hun vak is besmettelijk. Het inhuren van Cinematic Wedding is echt een grote meerwaarde geweest voor onze dag en wij bevelen hen dan ook van harte aan. Een filmisch aandenken van een geweldige dag om nooit te vergeten!

Evelien & Jaap
Super bedankt!

Bij het uitzoeken van een geschikte videograaf voor onze bruiloft sprong Cinematic met de prachtige voorbeelden er al snel ver boven uit. Vanaf het eerste contact was het al snel duidelijk dat ze graag meedenken en kregen we al vele tips ook voor dat we nog maar bevestigd hadden. Daarbij wordt er ook niet meteen gesproken over de financiën, wat bij veel ‘concurrenten’ wel het geval was.

Op de dag zelf heel professioneel en gezellig. Het eind resultaat was snel en in enorm hoge kwaliteit binnen. Wij bevelen Cinematic Wedding van harte aan als jullie opzoek zijn naar hoge kwaliteit, super service en dat allemaal voor een eerlijke prijs.

Super bedankt Paul & Tim!

Mandy & Floris-Jan
Stop maar met zoeken…

Twijfel je over een videograaf? Stop met zoeken en kies voor Cinematic Wedding. Wat ons betreft de beste leverancier van onze hele bruiloft!!! Net als wij, keken ook onze gasten hun ogen uit bij de film. Ontzettend blij dat we voor Cinematic Wedding hebben gekozen!

Elvira & Daan
Grote klasse…

Als je mensen weet te ontroeren door een film van een echtpaar, dan doe je iets goed…
Ook al ben je niet persoonlijk verbonden met het echtpaar, door de film word je meegenomen in een verhaal en dat is juist de kracht. Het is dus niet zomaar een achter elkaar gemonteerde video. Het bewijs is online te vinden.

Wij hadden een aantal voorkeuren/ aandachtspunten die wij vooraf hebben besproken. Het is dan afwachten of wij elkaar goed begrepen hebben, maar het resultaat laat zien dat dit het geval is. Echt, zeer ontroerend en dat is het grootste compliment wat ik kan geven.
Het niet in rekening brengen van een reisvergoeding vinden wij ook zeer klantgericht. Om vervolgens ook nog eens een hotel te boeken, om niet in de ochtend een verre reis te hoeven maken is helemaal commitment! Ook Wendy die meegekomen was, is als erg plezierig ervaren. Een leuk team dus!

Grote klasse dus, voor een onderscheidende video ben je hier op het juiste adres!

Krista & Menno
Aanrader voor iedereen!

Alles is super goed en snel gedaan! De films zijn prachtig en echt elke Euro waard! Tim luistert goed naar je wensen en voert ze allemaal uit. Ik zou Cinematic Wedding bij iedereen aanraden!

Ashley & Romano
Echte professionals.

Cinematic heeft voor ons fantastisch werk verricht! Het filmpje zit kwalitatief zo goed in elkaar en het zal voor ons altijd een heel mooi aandenken blijven. De samenwerking op de dag zelf is heel goed verlopen. Het zijn echte professionals en wij kunnen en zullen Cinematic Wedding altijd van harte aanbevelen!

Nancy & Michel
The best investment of our wedding.

Let me first just say that Cinematic Wedding was the best investment of our whole entire wedding! The videos are something that you will keep forever to relive those beautiful moments again and again.

Working with Tim was very pleasant and so uncomplicated, considering you already have so much going on before and on your wedding day. Communication was always fast and we could call him during any time of the day. He is very flexible and apart from taking your ideas and wishes serious and incorporating them into the films, he also comes up with the most creative ideas himself.

The result was absolutely breathtaking, romantic and touching. So if you are hesitating, then please don’t because with Cinematic Wedding you have found yourself in capable hands.

Petra & Yung-Long
Nog geen videograaf?

Dan ben je bij Tim (Cinematic Wedding) aan het perfecte adres.
Bij ons stond 1 ding van te voren vast, we wilden de dag in een korte film achteraf terug kunnen kijken. Vooraf bekeken we een aantal films die door Cinematic Wedding gemaakt zijn en al gauw werden we enthousiast en dachten we ‘dat willen wij ook!’
Tijdens de gehele dag waren Tim en zijn collega Wendy continu op de achtergrond aanwezig. We hebben totaal niet door gehad dat ze aan het filmen waren. En toch is er niks zonder gefilmd te worden voorbij gegaan!!

Toen wij het resultaat kregen hebben we allebei weer een traantje weggepinkt. We beleefde de dag gewoon weer opnieuw.
Wij hebben ook zoveel complimenten gekregen over de film waarbij een hele hoop, net als wij, weer ontroerd waren.

Dankzij Cinematic Wedding kunnen wij ons hele leven genieten van deze geweldige film!! Dank jullie wel!

Silvana & Donald
A real gift.

The cinematic movies are a real gift that you give to couples for their wedding. Our wedding day was very special for us and we enjoyed so many wonderful moments during that day. It’s very hard to imagine that you could possibly re-live such memories. But with your movies we can!

Thank you so much for capturing all these special moments, all these wonderful people with their messages, and for surprising us with wonderfully edited films!

Stefanie & Julian
Niks meer aan doen!

Niks meer aan doen!
Wow, wat is het mooi geworden!! De feature film is enorm leuk gedaan. Tijdens het kijken voelde het echt alsof we weer aanwezig waren op de dag. Fantastisch dat je de flashmob heb weten vast te leggen. Onbetaalbaar! Super lachen het eind met de bloopers. De Cinematic Film is heel mooi geworden, echt een droomfilm.

Van het diepste van onze harten, dankjewel! Ongelofelijk mooi werk van jullie! Geen ander feedback dan lof. Niks meer aan doen.

Zhen & Justin
Ongelooflijk blij!

Lieve Tim en Jef,
Wat zijn wij ongelooflijk blij met de films die jullie voor ons hebben gemaakt.
Jullie hebben echt een film gemaakt die gewoon laat zien hoe wij zijn. En daarbij zulke mooie momenten vast gelegd. We zijn jullie eeuwig dankbaar. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag die mede dankzij jullie gezelligheid tot een topdag is gemaakt. Echt heel bijzonder! We zullen jullie niet snel vergeten door jullie persoonlijkheid maar ook wat jullie voor ons hebben gedaan. Thanks!

En ook de muziek die jullie hebben gebruikt is prachtig, we hebben er een lievelingsliedje bij haha!

Chantal & Bruno
Zo dankbaar!

Tim en Jeff zijn echte vakmannen en geweldig om op je meest bijzondere dag om je heen te hebben. Met het kennismakingsgesprek voelde het al meteen vertrouwd. In het kennismakingsgesprek hebben wij onze wensen verteld en deze zijn meer dan uitgekomen.

Op de dag zelf hebben zij tijdens ons diner een same-day-edit film in elkaar gezet. Deze film werd aan het begin van het feest gedraaid. Wij en onze gasten stonden perplex wat een fantastische film! En dat in een korte tijd in elkaar gezet!
Vakwerk! De muziek, de beelden alles klopte. Wij en onze gasten moesten een traantje wegpinken.

Onze dag zullen wij voor altijd herleven dankzij de film die Tim en Jeff hebben gemaakt. Elke keer als we de film kijken raakt het ons weer. Zelfs na 300 x de film te hebben gezien 🙂 we blijven maar kijken.

Tim en Jeff nogmaals bedankt voor jullie geweldige films! We zijn jullie zo dankbaar!

Robine & Patrick
We kijken zo vaak terug!

Op 29 mei 2015 zijn wij getrouwd.
Cinematic Wedding heeft gedurende de dag verschillende beeldopnames van ons en al onze gasten gemaakt.
Wij waren zo benieuwd naar de video clip en de feature film. Toen we deze binnen kregen waren we heel erg verrast.

De Cinematic Film is een mooie impressie van onze trouwdag. We kijken deze echt zo vaak terug! De Feature Film is een stuk langer. Deze bekijken we daarom minder vaak, maar het is heel leuk om alle stemmen te horen en aan de hand van deze film de dag opnieuw te beleven.

Cinematic Wedding: heel erg bedankt voor deze mooie en belangrijke bijdrage binnen onze trouwdag.

Yelka & Stephan
Stijlvolle trouwfilm.

De film is enorm mooi geworden. Jullie stijl is duidelijk aanwezig en daar zijn we blij om, omdat dit namelijk de reden was dat we jullie hadden gekozen! Het is echt helemaal top en naar wens. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!!

Hanha & Khoi
Op het juiste moment op de juiste plekken.

Wij wilden graag onze trouwdag vastleggen met foto’s en film. Via de fotograaf kwamen we uit bij Cinematic Wedding. Tim & Jef kwamen langs bij ons en na een gezellig gesprek hebben we besloten om ze te boeken.

Er werd een mooie trouwfilm laten zien die ons direct raakte door de mooie manier van filmen en monteren. Elke trouwdag is anders maar we waren toen direct al aan het dromen over die van ons.

Als we hun zouden boeken wisten we zeker dat dit goed zou komen. (en dit is zeker goed gekomen!) We hebben een hele leuke dag en gezellig dag gehad. Cinematic Wedding heeft alles heel mooi kunnen vastleggen en verwerkt in een prachtige film. Ze waren op het juiste moment op de juist plekken.

Alles van onze dag staat erop en waren erg blij dat we ze de hele dag hadden geboekt. Ook waren we blij dat ze met zijn tweeën komen want zo zijn er opnames van verschillende kanten en locaties. Ook de avond is erg leuk geworden en zijn de opnames prachtig, zelfs ondanks het daar erg donker was binnen.

Heel erg bedankt met het vastleggen van onze mooie dag we hebben het erg naar onze zin gehad en het was erg gezellig!

Lizzy & Vincent
Zo blij met deze films…

Op 28 augustus ’14 zijn wij getrouwd. Hierbij wilden we ook heel graag dat er gefilmd zou worden. Achteraf zijn wij ontzettend blij met onze keuze om dit te laten filmen!

Tim en Jef hebben enorm goed werk verricht. Onze dag is super mooi vastgelegd. Tijdens de dag hebben ze geen mooi moment gemist. Na het avondeten hebben ze aan onze gasten een ‘same day edit’ laten zien. We hebben er diezelfde dag al enorm veel positieve reacties op gekregen. Dit was ook erg leuk voor de gasten die er niet de hele dag bij waren. Zo konden ze toch zien hoe wij de rest van die dag hadden beleefd.
Met het resultaat zijn wij erg blij. De film is mooi gemonteerd en er is mooie muziek onder gezet. We hebben zelfs twee verschillende varianten gekregen. Eentje met onze eigen muziek voorkeur en eentje met een creatieve ingeving van Tim.

Tim en Jef, heel erg bedankt dat jullie onze dag hebben vastgelegd!

Paulien & Matthijs
Super professionals!!

We zijn zo blij met onze opnames, echt fantastisch gedaan!!
Ruimschoots voldaan aan onze verwachtingen en zelfs meer dan dat!

Vooraf een kort en gezellig gesprek gehad over hoe de dag zou verlopen… Een week voor de bruiloft nog eens contact gehad over hoe de dag definitief zou gaan verlopen. Ook op de dag bijna niet in de gaten gehad dat ze aan het filmen waren. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een echte aanrader is om deze heren aan het werk te hebben. En het resultaat is in 1 woord subliem.

Tim en Jef super bedankt dat jullie onze trouwdag hebben willen filmen, en we hopen dat veel mensen ons volgen.

Yani & Arie
Echt vakmanschap.

Twee absolute vakmannen die met enorm veel passie en inlevingsvermogen onze bruiloft hebben gefilmd; dat zijn Tim en Jef. Met veel plezier en betrokkenheid in de voorbereiding en tijdens onze trouwdag zorgen zij als filmend team voor de mooiste shots zonder dat ze ‘aanwezig zijn’! Heel bijzonder hoe zij onze unieke beleving in alle facetten hebben vastgelegd en zo een document voor het leven hebben gecreëerd waar we nog heel veel van nagenieten.

Nogmaals dank voor alle onvergetelijke momenten en documenten.
Dat jullie nog veel mooie films mogen maken!

Sigrid & Patrick
In één woord: Prachtig.

5 Juni was voor ons de grote dag! We waren er al gauw over uit dat we de bruiloft wilden laten filmen. Bewegende beelden is toch heel anders dan een foto en geven echt de sfeer van zo’n dag weer. Via via kwamen we terecht bij Tim en Jef en al tijdens het eerste mailcontact kwamen ze erg enthousiast over. We maakten een afspraak en het fijne was dat zij naar ons toe kwamen! Het was gelijk heel gezellig en de films die ze lieten zien waren prachtig. Ik kende die mensen op de film helemaal niet, maar was toch ontroerd! Uiteindelijk hebben we besloten tot een clip en een wat langere film waar een groot deel van de ceremonie op zou staan.

In het begin denk je, oh jee staat er heel de dag zo’n grote camera op je gericht, maar eigenlijk hebben we er beide heel weinig van gemerkt! Je merkt bijna niet dat ze er zijn en dat zorgt er ook voor dat de films heel natuurlijk worden. Het is niet in scène gezet, het is zoals het was en zoals het ging. Ook brengen ze een flinke dosis humor mee, waardoor je zenuwen wat minder worden.

Het resultaat is geweldig! Ze hebben prachtige muziek onder de trouwfilm gemonteerd wat er precies bij past en ondanks dat ik de films al heel vaak heb gezien, krijg ik er nog steeds tranen van in mijn ogen. Een trouwfilm is echt een aanrader en zeker de films die Tim en Jef maken!

Iris & Bram
We blijven maar kijken.

De mannen van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft van afgelopen Juni, op een prachtige, filmische manier vastgelegd. Het gevoel en de emoties van de dag hebben ze perfect weten vast te leggen in de trouwfilm. De muziekkeuze is ook echt geweldig, we blijven kijken naar het eindresultaat en zijn er ontzettend blij mee.

De korte film die ze ons die dag al lieten zien, was ook een ware toevoeging op onze bruiloft! Wij en alle gasten stonden versteld wat deze mannen in een korte tijd al in elkaar hadden gezet. Tim en Jef zijn heel fijne personen om om je heen te hebben, je voelt je direct op je gemak en we hebben geen enkel moment gedacht dat ze in de weg liepen. Kortom, ze doen hun werk fantastisch. We zullen Cinematic Wedding dan ook aan iedereen aanraden.

Een trouwfilm van deze mannen is echt een kado om te koesteren! Nogmaals Bedankt!!

Milou & Tim
Prachtige film.

Bedankt voor het mooie resultaat! Een korte trouwfilm met de hoogtepunten van onze trouwdag, superleuk om aan anderen te laten zien en natuurlijk zelf steeds weer (mee) te kijken. De manier van filmen, monteren en de muziek maakt het filmpje echt speciaal.

Eerst twijfelden we of we de bruiloft met camera’s vast wilden laten leggen, want kun je wel jezelf zijn met een camera op je gericht? Maar Jef en Tim filmen zonder dat je het door hebt. Relaxte mannen, dus prettig om ze erbij te hebben.
Een aanrader!

Petra & Johan
Super bedankt!

Wat hebben jullie van onze bruiloft een prachtige en sfeervolle film gemaakt!!!
Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de prachtige films waarin beeld en geluid prachtig en sfeervol op elkaar zijn afgestemd.

De kleine details, de mooie shots van de trouwlocatie en de natuurlijke vastlegging van ons en de gasten, zorgen ervoor dat de films fantastisch zijn geworden! We hebben de Cinematic Film en Feature film al tal van keren bekeken, maar eigenlijk raken we niet uitgekeken, zo mooi vinden we de beelden! Dank dat jullie zo’n prachtige professionele en sfeervolle trouwfilm hebben gemaakt van onze bruiloft!!!

Nari & Daan
Musthave voor elk huwelijk

Tim en Jef van Cinematic Wedding hebben het huwelijk van mijn zus gefilmd. Ze zijn heel professioneel en nog belangrijker leveren een verbluffend resultaat waar je een traantje wegpinkt bij het zien van de film. Een musthave voor elk huwelijk!

Broer van bruid Do
Supermooi

Op 7 september zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag, waar wij met veel plezier aan terug denken en gelukkig ook op terug kunnen kijken! Tim en Jef van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft vastgelegd en we zijn heel erg blij met het resultaat!

Voordat de grote dag eindelijk zo ver was hebben we elkaar eerst ontmoet. Er was meteen een prettige klik, maar Tim en Jef zijn dan ook erg gemakkelijk in de omgang. Deze eerste ontmoeting was voor onze een fijne manier om onze wensen en ideeën door te bespreken. Nou moet ik eerlijk bekennen dat wij wel wat ideetjes hadden, maar dat we de mannen van Cinematic Wedding ook juist hadden gekozen voor hun fantastische ideeën. Wij vinden het namelijk heel erg leuk dat Tim en Jef er echt een romantische trouwfilm van maken en daardoor ook beelden filmen die niet elke cameraman zou filmen.
We zijn dan ook heel erg blij met onze prachtige trouwfilm. Cinematic Wedding heeft voor ons echt het gevoel en de essentie van de dag weten te vangen in een kort filmpje van nog geen 7.00 minuten. Elke keer als we de film terug kijken met familie of vrienden zijn we weer ontroerd.

Wij raden iedereen aan om hun bruiloft vast te laten leggen door Tim en Jef!

Benine & Thierry
Allesomvattende 5:56 minuten…

Op 8 mei 2013 was de grote dag…mijn vrienden gingen trouwen! Ik was vereerd met de rol van de wedding planner en Cinematic Wedding was gevraagd om hun dag op film en foto’s vast te leggen. Hoewel er op de dag genoeg momenten passeerden waarin ik een traantje weg kon pinken, was er voor mij, de perfectionistische wedding planner, geen tijd voor tranen. Ik was er zelf ook verbaasd over, want het was tenslotte mijn beste vriendin die ging trouwen!

Maar nu begrijp ik waarom. De tranen heb ik bewaard voor de prachtige compilatiefilm van Cinematic Wedding. Vanaf de eerste seconde stroomden de tranen over mijn wangen en ze bleven maar komen, elke keer als ik weer op ‘play’ klikte. Zelfs nu een maand later, moeten de tissues nog aan te pas komen. Wat een prachtige film!

Ik ben bijzonder onder de indruk van het vakwerk van Cinematic Wedding. Het vergt heel veel professionaliteit en expertise om van de gehele dag een trouwfilm van 6 minuten te produceren die blijft boeien. En dat niet alleen. Cinematic Wedding heeft ook de gevoelens, expressies en emoties van die dag in de film weten te verwerken. De film is ook een exacte reproductie van de dag, maar dan terug gebracht tot 6 minuten.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik aanvankelijk sceptisch was over de werkwijze van Cinematic Wedding; een paar minuten durende compilatie met de highlights van de dag. Toen ik er echter nog eens over na had gedacht, vond ik het toch niet zo’n slecht idee meer, eigenlijk vond ik het een fantastisch idee. Wie heeft er tegenwoordig tijd en zin om 4 uur lang naar een trouwvideo te gaan kijken?! Ik in ieder geval niet!
Bij de eerste ontmoeting was er al meteen een leuke klik met Tim en Jef, de mannen achter Cinematic Wedding. De samenwerking verliep heel prettig, zowel vóór als tijdens de trouwdag. Wat mij erg opviel, is hun professionele en klantgerichte houding. Ze zijn creatief, tonen initiatief, denken mee en staan open voor andermans ideeën. Daarnaast maken ze gebruik van professioneel materiaal wat zelfs bij de gasten niet onopgemerkt is gebleven. Ik hoop in de toekomst vaker met Cinematic Wedding te mogen samenwerken al dan niet inclusief de tranen…

Weddingplanner Ania

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!