Een échte trouwfilm

Bruiloft laten filmen.De trouwfilm die wij voor jullie kunnen maken is uniek. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op dit vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen. Onze passie is verhalen vertellen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij weten wat voor shot er bij een bepaald moment past, welke camerabeweging en welke timing. We passen bewezen filmtechnieken toe op onze trouwfilms zoals camerabeweging, slow-motion en lenskeuze.
Je krijgt dus een echte cinematische trouwfilm. Niet saai, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. De film van jullie huwelijksdag moet tijdloos zijn zodat je er je hele leven naar kunt blijven kijken.

Maar naast de technische insteek gaan we niet voorbij aan het persoonlijke. We zoeken in elke bruiloft het verhaal. In elk moment de emotie. Je hoort geen klik en ziet geen flits, maar het staat er op. Wij begrijpen dat we niet alleen voor nu een mooie film maken, maar ook een tijdsdocument voor later. Film ‘leeft’. Over 20 jaar kun je nog steeds met een lach en traan terugkijken naar vroeger. En daarom is het zo belangrijk dat je niet kiest voor zomaar een videograaf. Je trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding is een keuze voor professionaliteit, creativiteit en zekerheid.

Twee videografen voor de onvergetelijke trouwfilm

Cinematic Wedding komt altijd met twee videografen om je bruiloft te filmen. Zo zijn we er zeker van dat we geen enkel belangrijk moment missen, maar ook levert het de mogelijkheid op om te kunnen ‘knippen’ tussen verschillende camerastandpunten. Dit draagt enorm bij aan het ‘filmgevoel’ en maakt de trouwfilm spannender. Ook kunnen we hierdoor tegelijkertijd bij de voorbereiding van de bruid als bruidegom aanwezig zijn. We laten niets aan het toeval over. Cinematic Wedding gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit voor de vastlegging van jullie huwelijk. Het is jullie belangrijkste dag en dat beseffen wij ons maar al te goed. Overigens doen wij dit zonder op jullie trouwdag al te veel opvallend of regisserend bezig te zijn. Wij willen echte emoties vastleggen en weten hoe we ons moeten opstellen om niet te veel aandacht naar onszelf toe te trekken. Zo wordt de film zo écht en natuurlijk mogelijk.

Trouwfilm op maat

Trouwfilm van Linda & SteffenOns ‘hoofdproduct’ is de Cinematic Film en dit is samengevat een montage van alle mooiste momenten van jullie trouwdag, verpakt in een cinematografische trouwfilm. Geheel in onze eigen unieke stijl gemaakt.
Wij bieden ook de mogelijkheid om daarnaast te kiezen voor onze ‘Feature Film’, dit is een film met een stuk langere speelduur (vanaf 30 min) en heeft een meer reportage-achtige stijl. Het is dus geen langere Cinematic Film, maar een op zichzelf staande trouwfilm met daarin veel meer audio, meer momenten van de dag en alles duurt simpelweg een stuk langer zodat er geen moment van jullie bruiloft verloren gaat. Deze huwelijksreportage is echt waardevol document voor later. Wij laten hier graag een voorbeeld van zien in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over onze trouwfilms en werkwijze?

Bekijk hier voorbeelden van onze unieke Cinematic Film.
Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen van onze bruidsparen. En hier is onze werkwijze te lezen.
Bekijk ook onze mogelijkheden met betrekking tot fotografie! Klik hier voor voorbeelden en meer informatie.

» Lees verder

Waarom eigenlijk een trouwfilm laten maken?

Hier geven we 4 redenen waarom wij vinden dat een videograaf absoluut niet mag ontbreken op je bruiloft.

 1. Voor nu

Je hebt maanden gepland, gezwoegd, gekocht en gewerkt. Jullie hebben er alles aan gedaan om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. En toch gebeurt dat laatste.

Veel bruidsparen geven aan dat de dag grotendeels langs ze heen is gegaan. Veel momenten weten ze uiteraard nog goed, maar ook heel veel ben je snel na de bruiloft al weer vergeten! Hoe dit komt? Je hebt alles natuurlijk perfect voorbereid, maar op de dag zelf word je ‘geleefd’. Alles wordt voor je gedaan en je gaat van locatie naar locatie, van persoon naar persoon en dat de hele dag door. Omdat je zelf ook nog emotioneel betrokken bent bij al deze momenten gaat er van alles door en langs je heen. Daarom is het belangrijk dat er een goede videograaf en fotograaf aanwezig zijn die met een objectieve blik alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. In ons geval is dat nog specifieker. Wij leggen niet zomaar momenten vast, wij doen dat met een ‘film visie’. We proberen de magie van de momenten te pakken en te verwerken in onze trouwfilm. Want zeg nou zelf, een bruiloft is niet zomaar een dag maar het sprookje waar je al heel lang van gedroomd hebt. Moet de trouwfilm er dan ook niet uitzien als een filmisch sprookje? Cinematic Wedding is dé trouwvideograaf die weet hoe je dit moet aanpakken en welke technieken daarbij horen. Wij vinden het altijd zonde als we een video zien van een prachtige bruiloft en bruidspaar, die er uit ziet alsof hij gefilmd zou kunnen zijn door de leuke oom met de handycam. Cinematic Wedding legt niet alleen vast, we maken een film. Een film waarin jullie schitteren zoals jullie ook doen op jullie grote dag. Een trouwfilm die de magie pakt van jullie trouwdag!

Wanneer jullie de trouwvideo terug zien kort na de bruiloft, zullen jullie de dag weer herbeleven. Je ziet jezelf terug alsof je in een echte film hebt gespeeld! De emoties komen weer terug. De herinneringen worden nu permanent verankerd en jullie sprookje is tastbaar geworden. Deze trouwfilm wil je natuurlijk aan al je familie en vrienden laten zien! Dan komen ook zij weer helemaal terug in de sfeer van jullie dag.

2. Voor later

trouwfilm Ha & KhoiZodra je de films hebt ontvangen kijk je deze natuurlijk heel vaak terug. Dan komt er wellicht een moment dat je de trouwfilm wat minder vaak aanzet en staat hij mooi op de kast voor als er nog bekenden langs komen die hem nog niet hebben gezien. Maar de spanning is er voor jullie dan wellicht grotendeels vanaf. Wees echter niet getreurd want de echte magie van de film moet nog komen! Een trouwfilm is namelijk niet alleen voor nu een mooi document, maar ook juist vooral voor later! Film is een tijdsdocument. Ken je dat moment wanneer je een oude film uit de jaren 80 terug kijkt, dat je verbaasd bent over hoe jong de acteurs toen nog waren? Hoe belachelijk de kapsels en kledingstijlen er uit zagen? Die oude auto’s die op de achtergrond rijden?

Stel je nu eens voor hoe dat bij jullie film gaat zijn over 20 jaar! Een bruiloft is natuurlijk altijd een moment waarop al jullie geliefde familie en vrienden bij aanwezig zullen zijn. Over 20 jaar is beeldmateriaal van deze mensen goud waard! Hoe jong zag iedereen er wel niet uit? Die mooie speech van je vader… Wat is er nog meer veranderd?
Cinematic Wedding begrijpt dat dit een uiterst belangrijk onderdeel is van het trouwfilm maken. Wij zijn niet zomaar een videograaf die dit werk doet voor het geld. Wij zijn ons bewust van alle facetten die bij de trouwvideo komen kijken en gaan hier uiterst zorgvuldig mee om. Wij willen jullie deze toekomstige ervaring heel graag geven!

3. Voor anderen

Jullie gasten, ouders, familie en vrienden zijn er natuurlijk bij op jullie grote dag.
Ook deze mensen willen graag de herinneringen vereeuwigd terug kunnen kijken na de bruiloft! Ook zijn er wellicht naasten die er helaas niet bij konden zijn. Dan kun je hen toch een sfeerimpressie geven van de dag door ze de trouwfilm te laten zien!

4. Voor jezelf

Trouwfilm Nurten & BernardDit spreekt voor zich. Natuurlijk wil je jezelf terug kunnen zien op film! Maar, er zijn er ook beelden in de trouwfilm van je partner en momenten die je zelf niet hebt meegemaakt.
Bijvoorbeeld van het aankleden in de ochtend, of op momenten dat jij even ergens anders was. Spannend om terug te kijken dus.

Daarbij zie je er die dag op je best uit en dat mag natuurlijk gezien worden! Wij zorgen ervoor met onze filmtechnieken, lenskeuze en montagekennis dat we jullie op je mooist vastleggen in onze trouwfilm! Trouwen is een aangelegenheid van liefde, geluk en emotie maar ook luxe en glamour. Wij zorgen dat onze film ook die glamoureuze kant terug laat komen. Veel van onze shots lijken zo uit een ‘fashion shoot’ te komen. In onze trouwfilm zie jij er uit zoals je er altijd wel uit zou willen zien!

Cinematic Wedding is dan ook niet zomaar een videograaf voor je bruiloft. Wij zijn filmmakers die het verhaal opzoeken. We passen bewezen filmtechnieken toe zowel tijdens het filmen als bij het monteren van jullie trouwfilm. We zetten niet zomaar losse beelden achter elkaar op een vrolijk muziekje zoals de meeste andere videografen. We filmen jullie op een manier die bij jullie past. We monteren een film die echt jullie sprookje vertelt. We kiezen muziek die een snaar raakt en die bij jullie past! Het is een echte film. Een film voor nu, maar vooral ook voor later. En daarom is het belangrijk dat je niet kiest voor zomaar een videograaf, maar een videograaf die deze facetten begrijpt en weet hoe je iets mooi en stijlvol in beeld brengt. Een trouwvideograaf die weet wat belangrijk is en daarom ook werkt met back-ups, meerdere videografen en een stijl heeft die je bevalt.

Een trouwfilm van Cinematic Wedding gaat je hele leven mee

Kort samengevat is de trouwfilm voor altijd. Het is namelijk niet alleen een film van jullie bruiloft, het is een film van jullie en jullie gasten. Alles zal met de tijd veranderen. Wie weet hebben jullie wel een kinderwens. Dierbaren zullen wegvallen en er zullen nieuwe dierbaren worden toegevoegd. Van de eerste grijze haren tot aan alle dromen die hopelijk waargemaakt zijn. Het leven gaat zijn gang. Maar als jullie in de toekomst nog van elkaar houden en samen zijn, dan is dit jullie constante. De trouwfilm van jullie mooiste dag. Die kunnen jullie dan nog steeds samen bekijken en stel je eens voor wat voor impact die dan zal hebben…

 
Bekijk hier voorbeelden van onze Cinematic Film en oordeel zelf!

» Tekst verbergen