• Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding

Leuk dat jullie gaan trouwen! Proficiat. Ook leuk dat jullie op zoek zijn naar een videograaf om voor jullie een trouwfilm te laten maken. Bij Cinematic Wedding ben je hiervoor aan het juiste adres. De trouwfilm die wij voor jullie kunnen maken is uniek. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op het vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen. Onze passie is het vertellen van verhalen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij passen de beste filmtechnieken toe bij ieder belangrijk moment om voor jullie een prachtige trouwfilm te maken. Wij werken onder andere met slow-motion, verschillende lenzen en camerabewegingen. Jullie krijgen dus een echte cinematische trouwfilm. Niet saai, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. De film van jullie huwelijksdag moet tijdloos zijn, zodat jullie dit moment voor altijd kunnen herbeleven op film.

Trouwfilm

Een persoonlijke trouwfilm

Wij vinden dat, naast de technische insteek, een persoonlijke touch ook van groot belang is bij het maken van een trouwfilm. We zoeken in elke bruiloft het verhaal. In elk moment de emotie. Je hoort geen klik en ziet geen flits, maar het staat er op. Wij begrijpen dat we niet alleen voor nu een mooie film maken, maar ook voor later.

Over 20 jaar kunnen jullie nog steeds met een lach terugkijken naar vroeger. En misschien een traan. En daarom is het belangrijk dat jullie niet zomaar een videograaf kiezen. Jullie trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding is een keuze voor professionaliteit en creativiteit.

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 45-60+ min maken
 • Ook in combinatie met trouwfotografie

A priceless gift.

Rated 5 out of 5

Our search for the perfect videographer led us to discover a true gem in Tim and his team. We dedicated countless hours to finding someone who could capture our wedding day in the most extraordinary way possible, and we couldn’t have been more fortunate to find him. From the moment we viewed his previous work, we knew he was the one.
Tim’s talent is unparalleled, but it’s his genuine kindness, professionalism, and ease of collaboration that set him apart. He understood our vision and brought it to life with a level of artistry that went beyond traditional documentation. Instead of merely capturing moments, he skillfully captured the raw emotions and atmosphere of the day, allowing us to relive every cherished memory.
Not only did Cinematic Wedding exceed our expectations creatively, but they also delivered our short film and full wedding movie well ahead of schedule, demonstrating his commitment to providing an exceptional experience. He was always open to hearing our feedback, ensuring that the final product perfectly reflected our unique story.
The films Tim crafted for us moved us to tears. They captured the essence of our beautiful day in such a profound way that we couldn’t tear our eyes away from the screen. Each time we watched, we were transported back to the overwhelming love and joy we felt on that day.
Tim is a true artist and an absolute joy to work with. Choosing him as our videographer was undoubtedly the best decision we made for our wedding. If you’re seeking someone who will go above and beyond to create a breathtaking film that will forever touch your heart, Cinematic Wedding is the exceptional choice. We are forever grateful for his talent and the priceless gift he has given us.

Maria & Bo

Zo veel meer dan alleen een weergave van de bruiloft

Rated 5 out of 5

Ze weten gevoel vast te leggen. Liefde, geluk, gemis, plezier.
Het is niet alleen een weergave van de bruiloft. Het is zo veel meer dan dat.
Kijk de filmvoorbeelden. Dat deed ik ook. Ik ben daarna naar Tim gegaan en samen hebben we gekeken wat het beste bij Dennis en mij zou passen. Een half jaar later gingen we trouwen en al snel kregen we onze film toegestuurd.
Niet te omschrijven zo mooi.
Nog beter dan we hadden verwacht. Cinematic Wedding nogmaals dank voor jullie prachtige werk.

Linda & Dennis

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Twee videografen voor een onvergetelijke trouwfilm

Cinematic Wedding laat twee videografen op je bruiloft filmen. Zo zijn wij er zeker van dat we geen belangrijk moment missen. Doordat we met twee mensen filmen, hebben wij ook de mogelijkheid om te knippen tussen verschillende camerastandpunten. Hierdoor heeft jullie trouwfilm een echt ‘filmgevoel’ en dat maakt de trouwfilm leuk en spannend. Ook is het hierdoor voor ons mogelijk om zowel bij de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom aanwezig te zijn. Bij Cinematic Wedding krijgen jullie de hoogst mogelijke kwaliteit trouwfilm. Het is voor jullie een belangrijke dag en dat beseffen wij maar al te goed. Wij letten er op dat wij onopvallend aanwezig zijn en toch de belangrijke momenten vastleggen. Zo wordt de film zo echt en natuurlijk mogelijk.

Trouwfilm op maat

Ons hoofdproduct is de Cinematic Film. Bij deze trouwfilm maken wij een montage van de allermooiste momenten van jullie trouwdag, verpakt in cinematografisch verhaal en met een eigen stijl. Naast de Cinematic Film bieden wij ook de mogelijkheid voor een Feature Film. Deze film heeft een stuk langere speelduur, meestal zo’n 30-60 minuten. Ook de stijl is anders, meer reportage-achtig. Het is dus geen langere Cinematic Film, maar een op zichzelf staande trouwfilm waar veel meer momenten van de dag in verwerkt zitten met ook het opgenomen geluid erbij. Deze huwelijksreportage is een echt waardevol document voor later. Wij laten hier graag een voorbeeld van zien tijdens een persoonlijk gesprek.

Kosten van een trouwfilm maken

Bij Cinematic Wedding kunnen jullie terecht voor een schitterende trouwfilm. Wij bieden verschillende pakketten aan met voor ieder wat wils. Als eerste optie bieden wij The Cinematic Film aan. Bij dit pakket komt Cinematic Wedding met twee cinematografen en zijn wij 8 uur aanwezig op jullie bruiloft. Extra uren bijboeken kan. In The Cinematic Film tonen wij de mooiste momenten in onze unieke 4K Short Film van 5-7 minuten. Daarnaast zorgen wij voor professionele nabewerking en leveren wij de trouwfilm op USB-stick en Vimeo link. Alle reiskosten en nabewerkingen zijn inclusief. Onze tweede optie is The Feature Film. Dit pakket is hetzelfde als The Cinematic Film, maar hier zit inclusief The Feature Film met meer beelden en geluid van wel 30-60 minuten. Als derde optie bieden wij The Film & Photo Package aan. Dit is The Cinematic Film optie plus fotografie. Hierin bieden wij jullie minimaal 250 foto’s.

Trouwfilm prijs

De foto’s worden bewerkt in Lightroom en je ontvangt ons standaard fotoalbum van 25×25 cm met 30 pagina’s. Hier kunnen jullie The Feature Film nog bijbestellen.

Extra opties

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie op onze pagina met de pakketten en prijzen.

Meer weten over onze trouwfilms en werkwijze?

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie graag meer informatie over Cinematic Wedding? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige trouwfilm.

» Lees verder

Waarom eigenlijk een trouwfilm laten maken?

Hier geven we 4 redenen waarom wij vinden dat een trouwvideograaf absoluut niet mag ontbreken op je bruiloft.

 1. Voor nu

Je hebt maanden gepland, gezwoegd, gekocht en gewerkt. Jullie hebben er alles aan gedaan om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. En toch gebeurt dat laatste.

Veel bruidsparen geven aan dat de dag grotendeels langs ze heen is gegaan. Veel momenten weten ze uiteraard nog goed, maar ook heel veel ben je snel na de bruiloft al weer vergeten! Hoe dit komt? Je hebt alles natuurlijk perfect voorbereid, maar op de dag zelf word je ‘geleefd’. Alles wordt voor je gedaan en je gaat van locatie naar locatie, van persoon naar persoon en dat de hele dag door. Omdat je zelf ook nog emotioneel betrokken bent bij al deze momenten gaat er van alles door en langs je heen. Daarom is het belangrijk dat er een goede videograaf en fotograaf aanwezig zijn die met een objectieve blik alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. In ons geval is dat nog specifieker. Wij leggen niet zomaar momenten vast, wij doen dat met een ‘film visie’. We proberen de magie van de momenten te pakken en te verwerken in onze trouwfilm. Want zeg nou zelf, een bruiloft is niet zomaar een dag maar het sprookje waar je al heel lang van gedroomd hebt. Moet de trouwfilm er dan ook niet uitzien als een filmisch sprookje? Cinematic Wedding is dé trouwvideograaf die weet hoe je dit moet aanpakken en welke technieken daarbij horen. Wij vinden het altijd zonde als we een film zien van een prachtige bruiloft en bruidspaar, die er uit ziet alsof hij gefilmd zou kunnen zijn door de leuke oom met de handycam. Cinematic Wedding legt niet alleen vast, we maken een film. Een film waarin jullie schitteren zoals jullie ook doen op jullie grote dag. Een trouwfilm die de magie pakt van jullie trouwdag!

Wanneer jullie de trouwfilm terug zien kort na de bruiloft, zullen jullie de dag weer herbeleven. Je ziet jezelf terug alsof je in een echte film hebt gespeeld! De emoties komen weer terug. De herinneringen worden nu permanent verankerd en jullie sprookje is tastbaar geworden. Deze trouwfilm wil je natuurlijk aan al je familie en vrienden laten zien! Dan komen ook zij weer helemaal terug in de sfeer van jullie dag.

2. Voor later

Zodra je de films hebt ontvangen kijk je deze natuurlijk heel vaak terug. Dan komt er wellicht een moment dat je de trouwfilm wat minder vaak aanzet en staat hij mooi op de kast voor als er nog bekenden langs komen die hem nog niet hebben gezien. Maar de spanning is er voor jullie dan wellicht grotendeels vanaf. Wees echter niet getreurd want de echte magie van de film moet nog komen! Een trouwfilm is namelijk niet alleen voor nu een mooi document, maar ook juist vooral voor later! Film is een tijdsdocument. Ken je dat moment wanneer je een oude film uit de jaren 80 terug kijkt, dat je verbaasd bent over hoe jong de acteurs toen nog waren? Hoe belachelijk de kapsels en kledingstijlen er uit zagen? Die oude auto’s die op de achtergrond rijden?

Stel je nu eens voor hoe dat bij jullie film gaat zijn over 20 jaar! Een bruiloft is natuurlijk altijd een moment waarop al jullie geliefde familie en vrienden bij aanwezig zullen zijn. Over 20 jaar is beeldmateriaal van deze mensen goud waard! Hoe jong zag iedereen er wel niet uit? Die mooie speech van je vader… Wat is er nog meer veranderd?
Cinematic Wedding begrijpt dat dit een uiterst belangrijk onderdeel is van het trouwfilm maken. Wij zijn niet zomaar een videograaf die dit werk doet voor het geld. Wij zijn ons bewust van alle facetten die bij de trouwfilm komen kijken en gaan hier uiterst zorgvuldig mee om. Wij willen jullie deze toekomstige ervaring heel graag geven!

3. Voor anderen

Jullie gasten, ouders, familie en vrienden zijn er natuurlijk bij op jullie grote dag.
Ook deze mensen willen graag de herinneringen vereeuwigd terug kunnen kijken na de bruiloft! Ook zijn er wellicht naasten die er helaas niet bij konden zijn. Dan kun je hen toch een sfeerimpressie geven van de dag door ze de trouwfilm te laten zien!

4. Voor jezelf

Dit spreekt voor zich. Natuurlijk wil je jezelf terug kunnen zien op film! Maar, er zijn er ook beelden in de trouwfilm van je partner en momenten die je zelf niet hebt meegemaakt.
Bijvoorbeeld van het aankleden in de ochtend, of op momenten dat jij even ergens anders was. Spannend om terug te kijken dus.

Daarbij zie je er die dag op je best uit en dat mag natuurlijk gezien worden! Wij zorgen ervoor met onze filmtechnieken, lenskeuze en montagekennis dat we jullie op je mooist vastleggen in onze trouwfilm! Trouwen is een aangelegenheid van liefde, geluk en emotie maar ook luxe en glamour. Wij zorgen dat onze film ook die glamoureuze kant terug laat komen. Veel van onze shots lijken zo uit een ‘fashion shoot’ te komen. In onze trouwfilm zie jij er uit zoals je er altijd wel uit zou willen zien!

Cinematic Wedding is dan ook niet zomaar een videograaf voor je bruiloft. Wij zijn filmmakers die het verhaal opzoeken. We passen bewezen filmtechnieken toe zowel tijdens het filmen als bij het monteren van jullie trouwfilm. We zetten niet zomaar losse beelden achter elkaar op een vrolijk muziekje zoals de meeste andere videografen. We filmen jullie op een manier die bij jullie past. We monteren een film die echt jullie sprookje vertelt. We kiezen muziek die een snaar raakt en die bij jullie past! Het is een echte film. Een film voor nu, maar vooral ook voor later. En daarom is het belangrijk dat je niet kiest voor zomaar een videograaf, maar een videograaf die deze facetten begrijpt en weet hoe je iets mooi en stijlvol in beeld brengt. Een trouwvideograaf die weet wat belangrijk is en daarom ook werkt met back-ups, meerdere videografen en een stijl heeft die je bevalt.

» Tekst verbergen

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!