Prachtige trouwfilm

 • Echte cinematografische film in 4k
 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig
Vrijblijvende offerte

Trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding

Leuk dat jullie gaan trouwen! Proficiat. Ook leuk dat jullie op zoek zijn naar een videograaf om jullie prachtige bruiloft door vast te laten leggen. Bij Cinematic Wedding ben je hiervoor aan het juiste adres. De trouwfilm die wij voor jullie kunnen maken is uniek. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op het vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen. Onze passie is het vertellen van verhalen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij passen de beste filmtechnieken toe bij ieder belangrijk moment om voor jullie een prachtige trouwfilm te maken. Wij werken onder andere met slow-motion, verschillende lenzen en camerabewegingen. Jullie krijgen dus een echte cinematische trouwfilm. Niet saai, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. De film van jullie huwelijksdag moet tijdloos zijn, zodat jullie dit moment voor altijd kunnen herbeleven op film.

Trouwfilm

Een persoonlijke trouwfilm

Wij vinden dat, naast de technische insteek, een persoonlijke touch ook van groot belang is bij het maken van een trouwfilm. We zoeken in elke bruiloft het verhaal. In elk moment de emotie. Je hoort geen klik en ziet geen flits, maar het staat er op. Wij begrijpen dat we niet alleen voor nu een mooie film maken, maar ook voor later.

Over 20 jaar kunnen jullie nog steeds met een lach terugkijken naar vroeger. En misschien een traan. En daarom is het belangrijk dat jullie niet zomaar een videograaf kiezen. Jullie trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding is een keuze voor professionaliteit en creativiteit.

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 45-60+ min maken
 • Ook in combinatie met trouwfotografie

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Twee videografen voor een onvergetelijke trouwfilm

Cinematic Wedding laat twee videografen op je bruiloft filmen. Zo zijn wij er zeker van dat we geen belangrijk moment missen. Doordat we met twee mensen filmen, hebben wij ook de mogelijkheid om te knippen tussen verschillende camerastandpunten. Hierdoor heeft jullie trouwfilm een echt ‘filmgevoel’ en dat maakt de trouwfilm leuk en spannend. Ook is het hierdoor voor ons mogelijk om zowel bij de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom aanwezig te zijn. Bij Cinematic Wedding krijgen jullie de hoogst mogelijke kwaliteit trouwfilm. Het is voor jullie een belangrijke dag en dat beseffen wij maar al te goed. Wij letten er op dat wij onopvallend aanwezig zijn en toch de belangrijke momenten vastleggen. Zo wordt de film zo echt en natuurlijk mogelijk.

Trouwfilm op maat

Ons hoofdproduct is de Cinematic Film. Bij deze trouwfilm maken wij een montage van de allermooiste momenten van jullie trouwdag, verpakt in cinematografisch verhaal en met een eigen stijl. Naast de Cinematic Film bieden wij ook de mogelijkheid voor een Feature Film. Deze film heeft een stuk langere speelduur, meestal zo’n 30-60 minuten. Ook de stijl is anders, meer reportage-achtig. Het is dus geen langere Cinematic Film, maar een op zichzelf staande trouwfilm waar veel meer momenten van de dag in verwerkt zitten met ook het opgenomen geluid erbij. Deze huwelijksreportage is een echt waardevol document voor later. Wij laten hier graag een voorbeeld van zien tijdens een persoonlijk gesprek.

Kosten van een trouwfilm maken

Bij Cinematic Wedding kunnen jullie terecht voor een schitterende trouwfilm. Wij bieden verschillende pakketten aan met voor ieder wat wils. Als eerste optie bieden wij The Cinematic Film aan. Bij dit pakket komt Cinematic Wedding met twee cinematografen en zijn wij 8 uur aanwezig op jullie bruiloft. Extra uren bijboeken kan. In The Cinematic Film tonen wij de mooiste momenten in onze unieke 4K Short Film van 5-7 minuten. Daarnaast zorgen wij voor professionele nabewerking en leveren wij de trouwfilm op USB-stick en Vimeo link. Alle reiskosten en nabewerkingen zijn inclusief. Onze tweede optie is The Feature Film. Dit pakket is hetzelfde als The Cinematic Film, maar hier zit inclusief The Feature Film met meer beelden en geluid van wel 30-60 minuten. Als derde optie bieden wij The Film & Photo Package aan. Dit is The Cinematic Film optie plus fotografie. Hierin bieden wij jullie minimaal 150 foto’s.

Trouwfilm prijs

De foto’s worden bewerkt in Lightroom en je ontvangt ons standaard fotoalbum van 25×25 cm met 30 pagina’s. Hier kunnen jullie The Feature Film nog bijbestellen.

Extra opties

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie op onze pagina met de pakketten en prijzen.

Meer weten over onze trouwfilms en werkwijze?

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie graag meer informatie over Cinematic Wedding? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige trouwfilm.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!