Trouwfotograaf en videograaf Alkmaar

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Professionele trouwfotograaf of videograaf nodig in Alkmaar?

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, deze speciale dag willen jullie natuurlijk mooi vastleggen met een professionele videograaf in Alkmaar. Cinematic Wedding biedt prachtige cinematografische trouwvideo’s aan gemaakt door twee professionele videografen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te huren om jullie dag vast te leggen met met trouwfoto’s.  Met onze ‘hybride-camera’s’ kunnen we zowel foto’s maken als video’s.  Op die manier zijn jullie gegarandeerd van zowel een prachtige film als sfeervolle foto’s van jullie huwelijksdag in Alkmaar en dat allemaal bij hetzelfde bedrijf.

Trouwfilm en trouwfoto’s van Hollywood kwaliteit

Trouwfotograaf en videograaf Alkmaar

Cinematic Wedding zet niet zomaar wat opeenvolgende shots op een vrolijk muziekje. De videografen stellen hoge eisen aan alle punten tijdens het proces. Wij kijken ook naar de kleine details, van keuze uit apparatuur tot aan de montage, zodat jullie het beste eindresultaat krijgen van onze videograaf van jullie bruiloft in Alkmaar. Door onze manier van filmen creëren wij een Hollywood-achtige film kwaliteit.

Cinematic Wedding beschikt over de mogelijkheid om ook met drones te filmen zodat er adembenemende beelden vanuit de lucht geschoten worden. Wel moet erop gelet worden dat dit toegestaan is op jullie trouwlocatie in Alkmaar. Daarnaast maken wij gebruik van ‘anamorphic lenzen’ die professionele filmmakers ook in de filmindustrie gebruiken. Dit garandeert een pracht van een trouwfilm!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Videograaf de hele dag op locatie in Alkmaar

Om het beste filmmateriaal te kunnen verzamelen komen er twee professionele videografen naar jullie bruiloft in Alkmaar toe. Doordat wij met twee videografen/trouwfotografen werken kunnen wij alle belangrijke momenten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan het uitwisselen van de ringen, het ja-woord, de receptie en het feest. Wij kunnen tijdens de voorbereidingen in de ochtend zowel bij de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn. En dit alles doen wij zo onopvallend mogelijk. Op die manier hebben jullie geen last van ons en kunnen jullie ultiem genieten van jullie heerlijke dag in Alkmaar.

Trouwfotograaf Alkmaar

Impressie bruiloft video

Bel Cinematic Wedding voor de mooiste trouwfilm en trouwfotografie

Willen jullie graag meer weten over onze trouwfotografen en videografen in Alkmaar? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!