Trouwfotograaf en videograaf Amsterdam

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

De beste trouwfotograaf en videograaf in Amsterdam

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Jullie zoeken voor de speciale dag een fantastische videograaf in Amsterdam. Bij Cinematic Wedding werken vier professionele videografen die echte beeldmakers zijn in hart en nieren. Door onze filmische achtergrond kunnen wij heel goed de emoties en sfeer vastleggen tijdens de bruiloft. Wij bieden naast trouwfilms, ook trouwfoto’s aan. Doordat de techniek op het gebied van camera’s de laatste jaren enorm vooruit is gegaan is het voor ons nu ook mogelijk om vanuit 4K video’s prachtige ‘stills’ te halen. Een still is een stilstaand beeld van de video zelf wat we vervolgens bewerken als foto met professionele software. Daarnaast kunnen we uiteraard ook ‘gewone’ foto’s maken. Door de combinatie van beiden kunnen we meer zekerheid bieden met twee cameramensen.  Op deze manier kan er niets mis gaan tijdens de opnames op jullie bruiloft in Amsterdam.

videograaf Amsterdam

Trouwvideo’s in hoge kwaliteit

Als wij zeggen dat wij de beste kwaliteit bieden, dan is het natuurlijk nog lastig in te beelden hoe de beste kwaliteit eruit ziet. Wij vergelijken onze huwelijksvideo’s graag met de wat je gewend bent uit ‘films’ of series die op je TV kijkt.

Doordat wij een filmische achtergrond hebben, vinden wij de emoties tijdens de dag belangrijk. Het is dan ook onze passie om die verhalen vanuit de bruid, bruidegom, familie en vrienden te vertellen. Hoe wordt de dag beleefd? Welke prachtige momenten spelen zich af? Wat was de reactie van je partner? Of van andere gasten?

Dat is het fantastische van een bruiloftsfilm. Je kunt er je hele leven van genieten. En foto’s hebben hun waarde inmiddels wel bewezen. Je hangt ze aan de muur, of slaat het fotoalbum nog eens open. Een lach of een traan, gegarandeerd.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Hoe werkt Cinematic Wedding

Tijdens jullie gezellige bruiloft in Amsterdam zorgen wij met twee videografen ervoor dat alle belangrijke en leuke momenten vastgelegd worden. Cinematic Wedding stuurt twee videografen naar jullie toe zodat wij onze 4K camera’s op verschillende punten kunnen zetten. Op die manier is het voor ons mogelijk om te kunnen knippen tussen verschillende camerastandpunten tijdens belangrijke momenten. Dit geeft een dynamisch gevoel aan het geheel. Ook is het mogelijk voor de videografen in Amsterdam om zowel tijdens de voorbereidingen bij de bruid als bij de bruidegom aanwezig te zijn. Natuurlijk doen wij ons best om zo onopgemerkt mogelijk te blijven tijdens de grote dag. Zo kunnen jullie heerlijk genieten van jullie speciale dag en leggen wij alle momenten voor jullie vast.

Trouwfotograaf en videograaf Amsterdam

Impressie bruiloft video

Cinematic Wedding voor prachtige trouwfilm en foto’s

Professionele trouwfotograaf en videograaf bij Cinematic Wedding in Amsterdam. Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Met onze professionele trouwfotografen en videografen hebben jullie beslist de mooiste trouwvideo in Amsterdam.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!