Trouwfotograaf en videograaf Antwerpen

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Opzoek naar trouwfotograaf of videograaf Antwerpen?

Jullie speciale dag komt eraan en jullie zijn op zoek naar de beste manier om jullie bruiloft in Antwerpen vast te leggen. Bij Cinematic Wedding zijn jullie aan het juiste adres. Onze professionele videografen en trouwfotografen hebben al tal van prachtige bruidsvideo’s gemaakt. Wij hebben onze services in de laatste jaren bovendien uitgebreid tot het maken van schitterende trouwfoto’s. De grens tussen videografie en fotografie is namelijk de afgelopen jaren steeds dunner geworden. Met onze 4K kwaliteit camera’s zijn wij in staat om vanuit de video’s ook prachtige stills te halen. Op die manier kunnen wij zowel cinematische video’s als haarscherpe foto’s schieten op de drukste momenten van de dag. Zo missen wij geen enkel belangrijk moment als videograaf in Antwerpen!

Trouwfotograaf en videograaf Antwerpen

Hollywood kwaliteit voor trouwfilm en trouwfoto’s

Alhoewel een technisch sterke trouwvideo belangrijk is, vinden wij dat een persoonlijk verhaal tussen de bruid, bruidegom, familie en vrienden ook zeker niet mag missen. Bij elke bruiloftsvideo zoeken wij naar de emoties. Doordat wij op die manier de sfeer goed kunnen vastleggen, en dit combineren met de beste cameratechnieken, zorgen wij voor een Hollywood kwaliteitsfilm. Onze camera technieken bestaan onder andere uit slow-motion, verschillende camerastandpunten en vogelvluchtperspectief vanuit de lucht die wij schieten met de drone. Jullie bruiloft in Antwerpen wordt op die manier prachtig vastgelegd door onze videografen. Al meer dan 175 tevreden klanten zijn jullie voor geweest!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Werkwijze van Cinematic Wedding

Wij willen jullie huwelijksdag graag zo goed mogelijk vastleggen. Daarom komen wij met twee videografen/trouwfotografen naar de bruiloft in Antwerpen. Onze videografen zullen geen enkel belangrijk moment missen. Wij zorgen ervoor dat wij de camera’s op verschillende punten hebben staan. Zo kunnen wij ook knippen tijdens alle belangrijke momenten en dit geeft een cinematografisch effect. Cinematic Wedding zorgt na afloop voor een goede montage. Van de videografen in Antwerpen zullen jullie amper iets merken. Wij zorgen ervoor dat we zo onopgemerkt mogelijk blijven terwijl we alle momenten vastleggen. Dat betekent voor jullie ultiem en zorgeloos genieten van jullie speciale dag.

Trouwfotograaf Antwerpen

Impressie bruiloft video

De mooiste trouwfilm en trouwfotografie bij Cinematic Wedding

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwfoto´s of trouwfilm in Antwerpen? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met onze professionele trouwfotografen en videografen in Antwerpen hebben jullie beslist de mooiste trouwvideo.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!