Trouwfotograaf en videograaf Apeldoorn

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Trouwfotograaf of videograaf nodig voor bruiloft Apeldoorn?

Een zeer speciale dag komt er voor jullie aan, jullie gaan trouwen! Maar hoe leg je deze speciale dag goed vast? Vroeger kozen de meeste mensen voor een trouwfotograaf. Tegenwoordig wordt de videograaf steeds populairder. Cinematic Wedding komt met videografen naar jullie bruiloft in Apeldoorn toe. Daar leggen wij geheel professioneel de dag van top tot teen vast. Videografie betekent niet dat wij de bruiloft alleen maar filmen. Wij monteren het filmmateriaal ook achteraf en plaatsen daar geschikte muziek onder die het verhaal ondersteunt. We maken gebruik van camera’s die zowel foto’s als video’s kunnen maken. Daardoor kunnen we beiden aan jullie aanbieden. Op die manier hebben wij altijd een compleet pakket in de aanbieding voor jullie jullie bruiloft in Apeldoorn.

videograaf Apeldoorn

Hollywood kwaliteit trouwvideo’s

Bij Cinematic Wedding werken echte filmmakers, creatieve denkers met ruime ervaring in film- en audioproductie. Het vastleggen van een bruiloft komt dicht in de buurt van het échte film maken. Alles ziet er op een bruiloft prachtig uit en er heerst een soort magie die moeilijk onder woorden te brengen is.

En het is juist die magie die wij proberen te vangen. Deze magie is wat onze trouwvideo’s de Hollywood kwaliteit geeft. Samen met onze zeer goede camera technieken maken wij een prachtig geheel. Wij maken gebruik van slow-motion, verschillende camerastandpunten, drones en verschillende lenzen. Het is de passie voor het vertellen van verhalen dat ons uniek maakt.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Rol van de videograaf in Apeldoorn

Cinematic Wedding stuurt twee videografen naar jullie bruiloft in Apeldoorn. Daar leggen wij van verschillende camerastandpunten alle mooie en belangrijke momenten vast. Omdat wij met twee personen werken, kunnen wij op verschillende plekken tegelijk aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat wij geen enkel belangrijk moment missen. Ook kunnen de professionele videografen zowel bij de voorbereidingen van de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn. Wij snappen dat het een belangrijke en spannende dag voor jullie is. Daarom zorgen wij ervoor dat wij zo onopvallend mogelijk zijn. Zo kunnen jullie lekker genieten van jullie speciale dag in Apeldoorn.

Trouwfotograaf en videograaf Apeldoorn

Impressie bruiloft video

Cinematic Wedding voor trouwfilm en trouwfotografie

Professionele trouwfotograaf en videograaf bij Cinematic Wedding in Apeldoorn. Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Met onze professionele trouwfotografen en videografen hebben jullie beslist de mooiste trouwvideo in Apeldoorn.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!