Trouwfotograaf en videograaf Arnhem

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Videograaf en trouwfotograaf voor bruiloft Arnhem

Er komt binnenkort een groot en geweldig feest aan, jullie gaan trouwen! Bruiloften zijn vaak magisch en iedereen ziet er prachtig uit. Maar hoe leg je dit spektakel nu goed vast, zodat jullie na afloop nog jaren kunnen nagenieten van deze speciale dag? Cinematic Wedding geeft jullie de uitkomst. Bij ons werken vier professionele videografen met een passie voor verhalen vertellen. Door onze achtergrond in filmmakerij maken wij voor jullie huwelijk een prachtige trouwfilm. Naast dat we als videografen naar Arnhem komen, kunnen we ook foto’s maken. De techniek op het gebied van camera’s gaat steeds verder vooruit waardoor we nu kunnen schieten in 4K (en zelfs 6K) kwaliteit en daarnaast foto’s maken in de foto-stand. Vanuit deze video’s is het voor ons makkelijk om ook ‘stills’ te maken. Een still is een stilstaand beeld vanuit een video. Ideaal voor wanneer er per ongeluk een persoon voor de foto is gaan staan. Onze stills zijn van zeer hoge resolutie en kunnen ideaal dienen als trouwfoto’s. Zo hebben wij altijd een vangnet klaar staan. Dat betekent dat jullie heerlijk kunnen genieten van jullie bruiloft in Arnhem.

videograaf Arnhem

Trouwvideo’s in Hollywood kwaliteit

Het vastleggen van een bruiloft komt in de buurt van het échte filmmaken. Bij Cinematic Wedding werken echte filmmakers met een passie voor verhalen vertellen, jullie verhaal! Het is de magie die tijdens een bruiloft te voelen is wat ons inspireert voor prachtige trouwfilms.

Ook het decor, de stijlvol aangeklede mensen en het geheel moet vastgelegd worden. Door middel van de beste cameratechnieken vatten wij deze magie samen tot een prachtige film. Wij vergelijken deze unieke stijl graag met de Hollywood films. Zo maken de videografen jullie bruiloft in Arnhem tot een prachtig geheel.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Hoe gaan de videografen te werk in Arnhem?

Voor het maken van een prachtige bruiloftsfilm stuurt Cinematic Wedding twee videografen naar jullie locatie in Arnhem. Doordat wij met twee mensen werken kunnen we op verschillende plekken tegelijk zijn. We plaatsen onze hoge resolutie camera’s op verschillende plaatsen zodat we kunnen knippen van het ene naar het andere camerastandpunt. Op die manier lopen wij geen enkel belangrijk moment mis. De videografen weten dat deze dag heel spannend en speciaal voor jullie is. Daarom proberen we zo min mogelijk op te vallen. Zo kunnen jullie heerlijk van jullie dag genieten in Arnhem.

Trouwfotograaf en videograaf Arnhem

Impressie bruiloft video

De mooiste trouwfilm en trouwfotografie bij Cinematic Wedding

Op zoek naar een trouwfotograaf en videograaf in Arnhem? Bij Cinematic Wedding zit je goed! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Arnhem.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!