Trouwfotograaf en videograaf Breda

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Videograaf en trouwfotograaf voor bruiloft Breda

Jullie zijn stapelverliefd en willen graag jullie prachtige bruiloft vast laten leggen met een schitterende trouwfilm. Maar hoe krijgen jullie dat voor elkaar? Cinematic Wedding schiet jullie te hulp! Wij zijn vier professionele videografen met ruime ervaring in het maken van bruiloftsfilms. Omdat we achtergronden hebben in het filmmaken, bieden we unieke trouwvideo’s aan. Elke bruiloftsfilm is weer anders. Naast een trouwfilm kunnen jullie door onze trouwfotografen ook trouwfoto’s laten maken in Breda. Omdat de techniek op het gebied van camera’s de laatste tijd enorm gegroeid is, kunnen wij met onze 4K camera’s ook ‘stills’ maken. Een still is een stilstaand beeld vanuit een video. Vanwege de zeer hoge resolutie zijn deze stills ook prima te gebruiken als sfeervolle trouwfoto’s. Doordat dit mogelijk is, creëren wij tegelijk een vangnet voor het geval dat een trouwfoto mislukt. Er kan altijd iemand per ongeluk voor de camera gaan staan tijdens een belangrijk moment. Door de stills hoeven jullie je hier geen zorgen over te maken.

Trouwfotograaf en videograaf Breda

Prachtige trouwvideo’s zoals in Hollywood

De videografen van Cinematic Wedding in Breda hebben een passie voor het vertellen van verhalen. Wij vinden het fantastisch om de magie tijdens het huwelijksfeest vast te leggen. Deze magie wordt onder andere veroorzaakt door de prachtige omgeving, de stijlvol geklede mensen en natuurlijk door de bruid en bruidegom zelf.

Via onze goede cameratechnieken, zoals slow-motion, verschillende camerastandpunten, vogelvlucht van de drone en verschillende lenzen brengen wij dynamiek in het geheel. Dit zijn beste ingrediënten voor een schitterende trouwfilm in Breda!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Hoe gaan de videografen tewerk in Breda

Tijdens jullie bruiloft in Breda stuurt Cinematic Wedding twee professionele videografen om het geheel te filmen. Doordat we met twee videografen werken, filmen we vanuit verschillende camerastandpunten. Hierdoor kunnen wij niks missen van alle belangrijke en mooie momenten. Wij zijn acht uur lang aanwezig op het feest. In deze tijd filmen wij onder andere de receptie, het uitwisselen van de ringen, het ja-woord en het feest. Ook kunnen wij aanwezig zijn bij zowel de voorbereidingen van de bruid als van de bruidegom. De videografen zullen alles voor jullie op film zetten tijdens jullie bruiloft in Breda. Natuurlijk proberen wij zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie lekker van het feest kunnen genieten.

videograaf Breda

Impressie bruiloft video

Trouwfotograaf of videograaf nodig voor bruiloft Breda?

Interesse in onze videograaf en trouwfotograaf in Breda? Bij Cinematic Wedding zit je goed! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Breda.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!