Trouwfotograaf en videograaf Delft

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

De beste trouwfotograaf en videograaf Delft

Voor jullie bruiloft zijn jullie op zoek naar een professionele videograaf die een prachtige bruiloft video kan maken in Delft. Bij Cinematic Wedding ben je aan het juiste adres! Onze videografen maken unieke bruiloft films. Je kiest voor Cinematic Wedding vanwege de stijl, de montage, de emotie, de glamour, de slow-motion, de dromerige 4K-beelden en natuurlijk onze persoonlijke aanpak. Bij ons is geen enkele film hetzelfde. Elk bruidspaar en elk huwelijk zijn immers ook uniek. Naast deze unieke trouwfilm maken wij ook schitterende trouwfoto’s. Omdat de techniek op het gebied van camera’s de laatste jaren flink vooruit is gegaan, kunnen wij door middel van onze 4K beelden ook haarscherpe stills maken. Een still is een stilstaand beeld van de video. Vanwege de hoge resolutie zijn deze stills ook prima te gebruiken als schitterende trouwfoto’s. Op die manier creëren wij een vangnet. Mocht een trouwfoto niet zijn gelukt omdat er bijvoorbeeld net een persoon voor is gaan staan, dan kunnen wij via de stills alsnog prachtige trouwfoto’s creëren.

Trouwfotograaf en videograaf Delft

Hollywood film als trouwvideo

Bij Cinematic Wedding werken echte filmmakers met een passie voor verhalen vertellen, ook jullie verhaal! Onze videografen zijn de hele dag door tijdens de bruiloft in Delft op zoek naar de mooiste momenten. Van grote momenten zoals het ja-woord, tot de leukste kleine gebeurtenissen. Met onze 4K camera’s passen we verschillende technieken toe.

Op die manier zorgen wij voor veel dynamiek in de trouwfilm. Zoals slow-motion, verschillende camerabewegingen en verschillende lenzen. Het lijkt soms net op écht filmmaken. Dit alles vormt een unieke Hollywood-achtige trouwfilm.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Videografen in Delft

Voor jullie bruiloft stuurt Cinematic Wedding twee professionele videografen om alles op beeld te zetten op de speciale dag. Wij werken met twee videografen in Delft omdat wij op die manier meer vast kunnen leggen. Wij plaatsen op verschillende punten camera’s. Zo is het voor ons mogelijk om te knippen tussen verschillende camerastandpunten tijdens alle belangrijke momenten, zoals tijdens de fotoshoot, groepsfoto’s, de receptie, de eerste keer dat jullie elkaar zien en natuurlijk het ja-woord. Ook is het mogelijk dat we tijdens de voorbereidingen zowel bij de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn. Dit levert een hele dynamisch en cinematografische film op. Een tijdloze trouwfilm waar jullie nog jaren plezier van gaan hebben.

videograaf Delft

Impressie bruiloft video

Op zoek naar trouwfotograaf of videograaf Delft?

Meer informatie over de videograaf en trouwfotograaf in Delft? Cinematic Wedding helpt je graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Delft.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!