Trouwfotograaf en videograaf Den Bosch

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Videograaf en trouwfotograaf voor bruiloft Den Bosch

Jullie zijn stapelverliefd en zijn in het huwelijksbootje gestapt, wat leuk! De speciale dag is al gepland en nu zijn jullie nog op zoek naar een manier om de bruiloft vast te leggen. Cinematic Wedding biedt jullie dé uitkomst. De meeste mensen kozen vroeger voor een trouwfotograaf, maar tijden veranderen. Videografen worden steeds populairder. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op het vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen. Onze passie is verhalen vertellen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij weten wat voor shot er bij een bepaald moment past, welke camerabeweging en welke timing. Daarnaast is het ook mogelijk om Cinematic Wedding in te schakelen om prachtige trouwfoto’s te maken.  Onze camera’s kunnen namelijk zowel video schieten als foto’s en dus kunnen als een soort ‘hybride’ shooter te werk gaan. De film heeft hier zeker niet onder te lijden, maak je geen zorgen. Daarnaast kunnen wij uit onze 4K video’s haarscherpe stills halen. Een still is een stilstaand beeld van een video. Op die manier creëren wij een extra vangnet. Zo zijn jullie altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat van zowel de trouwfilm als trouwfoto’s in Den Bosch!

videograaf Den Bosch

Een hollywood-achtige trouwfilm

Onze videografen maken tijdens jullie bruiloft in Den Bosch een bijna Hollywood-achtige film. Wat moeten jullie je hierbij voorstellen? Denk aan dynamische camerabewegingen, vogelvlucht perspectief vanaf een drone, knippen tussen camerastandpunten, slow-motion en het gebruik van verschillende lenzen.

Daarnaast zijn onze videografen echte verhalenvertellers. Wij zijn continu op zoek naar de echte emoties tijdens deze speciale dag. Wij proberen de emoties vast te leggen van vrienden en familie, maar ook van de bruid en bruidegom. Er zijn meer dan 175 tevreden klanten jullie al voor geweest!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Hoe gaan de videografen te werk in Den Bosch?

Cinematic Wedding stuurt twee professionele videografen naar jullie bruiloft in Den Bosch. Daar gaan we aan de slag met het filmen van alle mooie momenten. Omdat wij met twee videografen/trouwfotografen werken, is het voor ons mogelijk om op meerdere plekken aanwezig te zijn.

Op die manier missen we geen enkel belangrijk moment en kunnen jullie gewoon heerlijk van de speciale dag genieten. Wij zorgen ervoor dat we zo min mogelijk opvallen maar wel alles vastleggen.

Trouwfotograaf en videograaf Den Bosch

Impressie bruiloft video

Op zoek naar trouwfotograaf of videograaf Den Bosch?

Zijn jullie geïnteresseerd in onze videograaf en trouwfotograaf in Den Bosch? Cinematic Wedding helpt je graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Laat een prachtige trouwfilm maken met onze videograaf/trouwfotograaf in Den Bosch!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!