Trouwfotograaf en videograaf Den Haag

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Op zoek naar trouwfotograaf of videograaf Den Haag?

De speciale dag komt eraan, jullie gaan trouwen! Dit mooie feest willen jullie natuurlijk laten vastleggen door professionele videografen en trouwfotografen in Den Haag. Cinematic Wedding is hiervoor dé uitkomst. Ons team bestaat uit vier videografen met een filmmakers achtergrond. Dit maakt ons uniek. In plaats van filmmateriaal simpelweg op een muziekje te zetten, zorgen wij voor een cinematografisch verhaal. Ook hebben wij ruime ervaring in audioproductie. Audio bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van een film. Jullie bruiloftsfilm wordt dus niet saai, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. Tijdloos noemen we dat. Naast prachtige trouwfilms maken wij ook schitterende trouwfoto’s. Dit kunnen wij doen door middel van het maken van zowel foto’s als stills. Een still is een stilstaand beeld van een video.  Op die manier hebben wij altijd een back-up. De stills zijn van 4K kwaliteit en haarscherp. Jullie trouwfotograaf in Den Haag en videograaf kan alle prachtige momenten vastleggen.

Trouwfotograaf en videograaf Den Haag

Trouwfilm in Hollywood stijl

Om jullie een onvergetelijke trouwfilm te bezorgen, vinden wij het belangrijk om alle mooie momenten van de dag goed vast te leggen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar de ‘magie’. Elke bruiloft brengt een eigen magie met zich mee.

Dit wordt veroorzaakt door de prachtige omgeving en decor, de mooie aangeklede mensen in stijlvolle jurken en pakken en door de bruid en bruidegom zelf natuurlijk. De magie zit ook in de emoties van vrienden en familie. De videografen en trouwfotografen proberen deze emoties in Den Haag zo goed mogelijk vast te leggen. Zo is elke trouwfilm uniek!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Werkwijze videografen in Den Haag

De werkwijze van Cinematic Wedding is als volgt: wij sturen twee professionele videografen naar jullie bruiloft in Den Haag. Daar zijn ze de hele dag druk in de weer met het filmen van alle belangrijke en mooie momenten.

Aan het einde van de dag zal al dit beeldmateriaal gemonteerd worden tot 5-7 minuten aan prachtig cinematografisch film. Wij vinden het belangrijk dat jullie uiterst kunnen genieten van jullie trouwdag. Daarom zullen wij zo onopvallend mogelijk aanwezig zijn.

videograaf Den Haag

Impressie bruiloft video

Bel Cinematic Wedding voor de mooiste trouwfilm

Willen jullie graag meer informatie over de videograaf en trouwfotograaf in Den Haag? Cinematic Wedding helpt je graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Laat een prachtige trouwfilm maken met onze videograaf/trouwfotograaf in Den Haag!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!