Trouwfotograaf en videograaf Ede

  • Meer dan 175 tevreden klanten
  • Echte cinematografische film in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • De hele dag aanwezig

Videograaf en trouwfotograaf voor bruiloft Ede

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Deze speciale dag willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Vroeger was het normaal om hiervoor een fotograaf in te huren. Maar tegenwoordig zijn videografen steeds populairder. Dit komt onder andere omdat wij de speciale dag in bewegend beeld vast kunnen leggen. En dat doet Cinematic Wedding niet simpelweg door het beeldmateriaal achter elkaar te plakken. Onze videografen bij jullie bruiloft in Ede maken er een cinematografische trouwfilm van. Dat betekent dat wij het verhaal van jullie bruiloft proberen te vertellen. Onze videografen zijn dan ook echte verhalenvertellers en filmmakers. Wij maken gebruik van de Panasonic S1. Dit is een hybride camera met een full frame sensor die zowel kan filmen als fotograferen. Met één druk op de knop kunnen we wisselen van de foto-mode naar de video-mode en andersom. Op die manier kunnen wij zowel filmen als trouwfoto’s maken van alle belangrijke momenten.

Trouwfotograaf en videograaf Ede

Hollywood film als trouwvideo

Elke bruiloft is anders en daarom zijn geen van onze trouwfilms hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat onze videografen jullie bruiloft in Ede zo persoonlijk mogelijk vastleggen. Dit houdt in dat wij kijken naar de emoties.

Welke emoties spelen er bij de bruid en bruidegom, maar ook bij vrienden en familie? Ons doel is om de sfeer van de bruiloft prachtig vast te leggen via onze topkwaliteit camera’s. Je kiest voor Cinematic Wedding vanwege de stijl, de montage, de emotie, de glamour, de slow-motion, de dromerige 4K-beelden en natuurlijk onze persoonlijke aanpak. Bij ons is geen enkele film hetzelfde. Elk bruidspaar en elk huwelijk is uniek. Uiteindelijk zorgt dit voor Hollywood kwaliteit trouwfilms!

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

De werkwijze van videografen in Ede

Onze werkwijze is als volgt: om het beste beeldmateriaal vast te kunnen leggen sturen wij twee videografen naar jullie bruiloft in Ede. Op die manier zorgt Cinematic Wedding ervoor dat we op meerdere plekken kunnen filmen.

Zo missen we geen belangrijk moment van jullie dag. Wij begrijpen maar al te goed dat deze dag heel speciaal en spannend is voor jullie. Daarom proberen wij zo min mogelijk op te vallen. Op die manier hebben jullie niet het gevoel dat de pers aanwezig is tijdens jullie bruiloft in Ede.

videograaf Ede

Impressie bruiloft video bij Landgoed Huis de Voorst

Bel Cinematic Wedding voor trouwfilm Ede

Interesse in een videograaf en trouwfotograaf in Ede? Bij Cinematic Wedding zit je goed! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Laat een prachtige trouwfilm maken door onze videograaf/trouwfotograaf in Ede!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!