Trouwfotograaf en videograaf Eindhoven

 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Zowel videograaf als trouwfotograaf in Eindhoven

Om de bruiloft zo mooi mogelijk vast te leggen, zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf of videograaf in Eindhoven. Het hebben van een trouwfotograaf op een bruiloft is veel voorkomend, maar wisten jullie dat de videograaf ook steeds populairder wordt?

Een professionele videograaf kan jullie bruiloft prachtig vastleggen in bewegend beeld. Bij foto ligt de nadruk op zoveel mogelijk vertellen in één shot, met voldoende elementen en context. Ditzelfde wordt ook gedaan door een videograaf, alleen wordt hier het verhaal in meerdere beelden achter elkaar verteld.
Hierdoor is het mogelijk om jullie bruiloft later weer in detail her te beleven. Het is mogelijk om Cinematic Wedding voor zowel videografie als voor fotografie in te huren. De techniek op het gebied van camera’s heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld. Dit maakt het voor ons mogelijk om zowel trouwvideo’s als trouwfoto’s te maken met dezelfde lens. Daarom kunnen jullie nu bij Cinematic Wedding ook kiezen voor bruiloft foto’s. Dat is net zo makkelijk!

Trouwfotograaf en videograaf Eindhoven

Cinematic Wedding kwaliteiten

Wanneer jullie Cinematic Wedding inhuren in Eindhoven krijgen jullie veel voordelen!

 • Wij werken met echte cinematografische camera’s in 4K resolutie
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Wij kunnen met drone beelden filmen vanuit de lucht
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in filmindustrie worden gebruikt
 • Combinatie van foto en video pakket is mogelijk
 • Wij zijn de hele dag aanwezig
 • Wij komen altijd met twee videografen
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken en hebben altijd een backup
 • Reiskosten zijn inbegrepen
 • Wij werken in heel Nederland
 • Wij zijn echte filmmakers
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Werkwijze videografen in Eindhoven

Cinematic Wedding komt met twee videografen naar jullie bruiloft in Eindhoven. Wij werken met professionele videografen zodat we alle belangrijke en mooie momenten van jullie bruiloft vast kunnen leggen. Daarnaast hebben wij altijd een backup klaar staan. Tijdens de drukke momenten van de dag, zoals bij het ja-woord, zorgen wij ervoor dat de camera’s op verschillende camerastandpunten staan en laten we ze continu draaien. Op die manier hebben wij altijd goed beeld van de belangrijkste momenten. Ook is het voor ons mogelijk om te knippen tussen camerastandpunten. Dit zorgt voor een extra dynamische film en een schitterend eindresultaat!

videograaf Eindhoven

Impressie bruiloft video

Op zoek naar trouwfotograaf of videograaf Eindhoven?

Zijn jullie geïnteresseerd in onze videograaf en trouwfotograaf in Eindhoven? Cinematic Wedding helpt je graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Laat een prachtige trouwfilm maken met onze videograaf/trouwfotograaf in Eindhoven!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!