Trouwfotograaf en videograaf Haarlem

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

Videograaf en trouwfotograaf in Haarlem

Jullie zijn stapelverliefd en laten de liefde vastleggen met een bruiloft, wat leuk! De bruiloft wordt een groot spektakel en het liefst willen jullie daar heerlijk van kunnen genieten. Maar hoe gaan jullie deze mooie dag vastleggen?

Cinematic Wedding maakt voor jullie een schitterende trouwvideo. De trouwvideo’s van Cinematic Wedding zijn uniek. Dit komt omdat wij van oorsprong filmmakers zijn. Je zou ons beter cinematografen kunnen noemen. De videografen willen graag de emoties tijdens de bruiloft in Haarlem vastleggen en jullie verhaal vertellen. Wij kijken naar de emoties van de bruid en bruidegom, maar ook naar de emoties van vrienden en familie. Elke bruiloftsfilm is weer anders.

Naast een trouwfilm kunnen jullie ook kiezen voor trouwfoto’s in Haarlem. Wij kunnen dan op de bruiloft zowel foto’s als video’s maken van jullie. Een mooi fotoalbum zit uiteraard bij het pakket inbegrepen. 

Trouwfotograaf en videograaf Haarlem

De voordelen van Cinematic Wedding

Door jullie unieke trouwvideo door Cinematic Wedding te laten maken, genieten jullie van veel voordelen:

 • Combinatie met foto en video pakket is mogelijk
 • Wij komen altijd met twee videografen
 • Wij zijn de hele dag aanwezig
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken en hebben altijd een backup
 • Wij zijn echte filmmakers
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Wij kunnen met drone beelden filmen vanuit de lucht
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in filmindustrie worden gebruikt
 • Reiskosten zijn inbegrepen
 • Wij werken in heel Nederland
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Werkwijze videograaf en fotograaf Haarlem

De werkwijze van Cinematic Wedding gaat als volgt: wij sturen twee professionele videografen naar jullie bruiloft in Haarlem. Op die manier kunnen wij makkelijk met onze camera’s vanaf verschillende punten op de feestlocatie filmen. Dit zorgt voor een mooi dynamische film. Ook geeft dit ons de mogelijkheid om zowel bij de voorbereidingen van de bruid als van de bruidegom aanwezig te zijn.

Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor jullie trouwfilm. Wij beseffen ons maar al te goed dat de bruiloft een speciale en mooie dag voor jullie is. Daarom zullen wij zo min mogelijk proberen op te vallen zodat jullie heerlijk van jullie dag kunnen genieten!

videograaf Haarlem

Impressie bruiloft video

Op zoek naar videograaf of trouwfotograaf Haarlem?

Zijn jullie geïnteresseerd in onze videograaf en trouwfotograaf in Haarlem? Cinematic Wedding helpt jullie graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Laat een prachtige trouwfilm maken met onze videograaf/trouwfotograaf in Haarlem!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!