Trouwfotograaf en videograaf Hilversum

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

De beste trouwfotograaf en videograaf in Hilversum

Jullie staan op het punt om te gaan trouwen en dat betekent dat er een groot bruiloftsfeest aankomt! Dit feest willen jullie graag mooi laten vastleggen, zodat jullie er in de toekomst met veel plezier naar terug kunnen kijken.

Cinematic Wedding is specialist in het vastleggen van bruiloften met cinematografische films. Bij Cinematic Wedding werken vier videografen met een achtergrond in het filmmaken. Onze passie is verhalen vertellen, jullie verhaal! Wij leggen de emoties van de dag zo goed mogelijk vast. Daarvoor gebruiken wij 4K kwaliteit camera’s en de beste cameratechnieken. Denk hierbij aan slow-motion, vloeiende camerabewegingen en verschillende lenzen. Naast het maken van een trouwfilm zijn we ook in staat om prachtige trouwfoto’s te maken.

Dit is mogelijk omdat de techniek op het gebied van camera’s de laatste jaren flink is gegroeid. Dit maakt het voor ons, videografen, mogelijk om zowel trouwvideo’s als bruidsfoto’s te maken terwijl we schieten met dezelfde lens. Daarom kunnen jullie nu bij Cinematic Wedding ook kiezen voor bruiloft foto’s, net zo makkelijk!

Trouwfotograaf en videograaf Hilversum

Alle voordelen van Cinematic Wedding

Er komen veel voordelen bij kijken wanneer jullie de trouwfilm door videografen bij Cinematic Wedding laten maken:

 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in filmindustrie worden gebruikt
 • Wij kunnen met een drone beelden filmen vanuit de lucht
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Wij zijn echte filmmakers
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken en hebben altijd een backup
 • Wij zijn de hele dag aanwezig
 • Wij komen altijd met twee videografen
 • Combinatie met foto en video pakket is mogelijk
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten
 • Wij werken in heel Nederland
 • Reiskosten zijn inbegrepen

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Hoe gaan de videografen te werk in Hilversum?

Tijdens jullie bruiloft stuurt Cinematic Wedding twee videografen naar Hilversum. Wij werken met twee videografen zodat wij alle mooie en belangrijke momenten vast kunnen leggen. Ook is het mogelijk om onze camera’s op verschillende plekken te zetten. Op die manier kunnen wij knippen tussen de verschillende camerastandpunten. Dit zorgt voor een mooie dynamische trouwfilm.

Wij beseffen ons maar al te goed dat dit een hele speciale dag voor jullie is. Daarom zullen wij proberen zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie heerlijk van jullie dag kunnen genieten!

videograaf Hilversum

Impressie bruiloft video

De mooiste trouwfilm en trouwfotografie in Hilversum

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwfotograaf en videograaf in Hilversum? Neem dan snel contact op met Cinematic Wedding via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met onze professionele trouwfotografen en videografen in Hilversum hebben jullie beslist de mooiste trouwvideo.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!