Trouwfotograaf en videograaf Leiden

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

Professionele videograaf en fotograaf in Leiden

Jullie willen de liefde gaan vieren met een bruiloft in Leiden, wat leuk! De trouwdag is een feest om nooit meer te vergeten. Maar hoe laten jullie dit mooi vastleggen? Cinematic Wedding biedt jullie dé oplossing.

Wij zijn een team van vier professionele videografen en hebben achtergronden als filmmakers. Doordat we filmmakers zijn, vinden wij het verhaal dat verteld moet worden heel belangrijk. Wij proberen de emoties van de dag zo goed mogelijk vast te leggen. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van 4K kwaliteit camera’s met ‘anamorphic lenzen’. Dit zijn lenzen die ook worden gebruik in de filmindustrie.

Naast dat we trouwfilms maken, zijn wij ook gespecialiseerd in het schieten van de mooiste trouwfoto’s. De techniek op het gebied van camera’s is de laatste jaren enorm gegroeid. Dat maakt het voor ons mogelijk om met dezelfde lens zowel te filmen als foto’s te maken. Op die manier kunnen de videografen tijdens jullie bruiloft in Leiden de mooiste trouwfilms en trouwfoto’s maken.

videograaf Leiden

De USP’s van Cinematic Wedding

Cinematic Wedding biedt verschillende voordelen wanneer jullie door ons de trouwfilm of trouwfoto’s laten maken:

 • Wij zijn echte filmmakers
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Wij kunnen met een drone beelden filmen vanuit de lucht
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in de filmindustrie worden gebruikt
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken en hebben altijd een backup

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Werkwijze van videografen in Leiden

Om jullie trouwdag zo goed mogelijk vast te leggen stuurt Cinematic Wedding twee videografen naar jullie bruiloft in Leiden. Op die manier kunnen wij gemakkelijk op meerdere plekken aanwezig zijn en dit zorgt voor een mooi uitgebreid assortiment aan beeldmateriaal. Ook is het mogelijk voor ons om te kunnen knippen tussen verschillende camerastandpunten tijdens bijvoorbeeld het ja-woord, de ceremonie en het feest.

Ook kan een van ons aanwezig zijn tijdens de voorbereidingen van de bruid en de ander bij de voorbereidingen van de bruidegom. Natuurlijk doen wij ons best om zo min mogelijk in de weg te staan. Door onopgemerkt te filmen kunnen jullie heerlijk genieten van jullie bruiloft in Leiden en leggen de videografen de grootste en kleinste momenten van de dag vast.

Trouwfotograaf en videograaf Leiden

Impressie bruiloft video

Op zoek naar videograaf of trouwfotograaf Leiden?

Meer informatie over de videograaf en trouwfotograaf in Leiden? Cinematic Wedding helpt je graag verder! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Leiden.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!