Trouwfotograaf en videograaf Maastricht

 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Videograaf of trouwfotograaf nodig voor bruiloft Maastricht?

Graag willen jullie de mooiste dag van jullie leven vast laten leggen door professionals. Vroeger had elke bruiloft in Maastricht wel een fotograaf. Videografie werd nog niet veel gebruikt. Gelukkig is daar de afgelopen jaren verandering in gekomen. Steeds meer mensen kiezen voor een videograaf. .

Een prachtige trouwfilm legt jullie bruiloft tot in detail vast, dit wordt een tijdloze trouwfilm waar altijd met een glimlach naar teruggekeken kan worden. Cinematic Wedding komt met videografen naar jullie bruiloft in Maastricht. Wij zijn echte verhalenvertellers. Dit komt door onze filmmakers achtergrond. Wij willen jullie emoties en die van jullie vrienden en familie zo goed mogelijk vastleggen in een cinematografische trouwfilm.

Daarnaast kunnen we ook foto’s maken omdat onze camera’s zowel een film- als een fotomodus hebben. Bij belangrijke momenten waar de rust ontbreekt, zoals bijvoorbeeld het ja-woord, tijdens de ceremonie of het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, nemen we geen risico’s en zetten we de camera in de video-mode. We filmen het hele moment en dan kunnen wij hieruit achteraf 4k-stills extraheren en bewerken tot foto’s in Adobe Lightroom. Zo zijn jullie verzekerd van een prachtige trouwfilm en schitterende trouwfoto’s.

videograaf Maastricht

Cinematic Wedding en voordelen

Kiezen voor Cinematic Wedding voor jullie trouwfilm en/of trouwfoto’s in Maastricht betekent dat u profiteert van verschillende voordelen. Wij zetten ze op een rij:

 • Combinatie met foto en video pakket is mogelijk
 • Wij zijn de hele dag aanwezig
 • Wij komen altijd met twee videografen
 • Reiskosten zijn inbegrepen
 • Wij werken in heel Nederland
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

De werkwijze van videografen en trouwfotografen Maastricht

Wij willen graag jullie huwelijksdag zo goed mogelijk vastleggen. Daarom komt Cinematic Wedding met twee videografen naar jullie bruiloft in Maastricht. Omdat wij met twee professionele filmmakers filmen, leggen we alle kleine en grote momenten mooi vast. Ook is het voor ons mogelijk om de camera’s op verschillende punten neer te zetten. Zo kunnen we knippen tussen de verschillende camerastandpunten. Dit zorgt voor een schitterende Hollywood-achtige trouwfilm. Door verschillende cameratechnieken in te zetten, ontstaat een dynamisch geheel. Denk bijvoorbeeld aan slow-motion, soepele camera bewegingen en verschillende camera lenzen. Wij vertellen jullie verhaal en jullie kunnen heerlijk genieten van jullie speciale dag!

Trouwfotograaf en videograaf Maastricht

Impressie bruiloft video

De mooiste trouwfilm en trouwfotografie in Maastricht

Zijn jullie geïnteresseerd in onze videograaf en trouwfotograaf in Hilversum? Neem dan snel contact op met Cinematic Wedding via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Met onze professionele trouwfotografen en videografen in Maastricht hebben jullie beslist de mooiste trouwvideo.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!