Trouwfotograaf en videograaf Nijmegen

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

Nijmegen: professionele videograaf/trouwfotograaf nodig?

Een groot bruiloftsfeest staat op de planning, jullie gaan trouwen! En wat is nu leuker dan het vast te laten leggen op film? De fotograaf werd altijd het meest ingezet op bruiloften, maar de laatste jaren is daar verandering in gekomen. Een videograaf op jullie bruiloft in Nijmegen heeft veel voordelen! De videograaf van Cinematic Wedding kan namelijk jullie speciale dag tot een cinematografisch trouwfilm omtoveren. Dit betekent de kwaliteit en sfeer van een echte Hollywoodfilm. Jullie emoties en die van vrienden en familie zijn voor ons heel belangrijk. Wij hebben een passie voor verhalen vertellen, jullie verhaal! Naast trouwvideo’s is het voor ons ook mogelijk om prachtige trouwfoto’s te maken. De techniek van camera’s is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Hierdoor kunnen wij met dezelfde lens zowel filmen als foto’s maken.  Dit garandeert een prachtige trouwfilm en schitterende trouwfoto’s van jullie bruiloft in Nijmegen.

De kwaliteiten van Cinematic Wedding

Wanneer jullie Cinematic Wedding inhuren in Nijmegen kunnen jullie rekenen op veel voordelen. Hieronder hebben wij er een paar opgesomd:

 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Wij kunnen met een drone beelden filmen vanuit de lucht
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in de filmindustrie worden gebruikt
 • Combinatie van foto en video pakket is mogelijk
 • Wij komen altijd met twee videografen
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken en hebben altijd een backup
 • Reiskosten zijn inbegrepen
 • Wij werken in heel Nederland

videograaf Nijmegen

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Videograaf de hele dag op locatie in Nijmegen

Cinematic Wedding stuurt niet één maar twee videografen naar jullie bruiloft in Nijmegen. Dit doen wij zodat we zo veel mogelijk kunnen filmen tijdens jullie speciale dag. Tijdens belangrijke momenten kunnen wij via verschillende camerastandpunten filmen en knippen. Dit zorgt voor een dynamisch en prachtige trouwfilm. Wij letten erop dat wij zo min mogelijk opvallen. Op die manier hebben jullie geen last van ons en kunnen jullie ultiem genieten van jullie heerlijke dag in Nijmegen.

Trouwfotograaf en videograaf Nijmegen

Impressie bruiloft video

Op zoek naar videograaf of trouwvideograaf Nijmegen?

Meer informatie over de videograaf en trouwfotograaf in Nijmegen? Informeer bij Cinematic Wedding voor meer informatie! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Nijmegen.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!