Trouwfotograaf en videograaf Tilburg

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

Trouwfotograaf en videograaf in Tilburg

Jullie gaan binnenkort trouwen en daar willen jullie natuurlijk heerlijk van gaan genieten. Cinematic Wedding zorgt ervoor dat alle momenten van de dag prachtig vastgelegd worden.

Dit doen wij door middel van videografie op jullie bruiloft in Tilburg. Alhoewel het vroeger heel normaal was om een fotograaf in te huren is het hedendaags steeds normaler om voor een videograaf te kiezen. Wij kunnen de trouwdag prachtig vastleggen met onze cinematografische film stijl. Elke bruiloft heeft een eigen soort magie. Wij zoeken de magie onder andere in de emoties van de mensen, van de bruid en bruidegom, maar ook van familie en vrienden.

Naast dat we een prachtige trouwfilm voor jullie kunnen maken, zijn we ook gespecialiseerd in het maken van schitterende trouwfoto’s. Dit is mogelijk doordat de techniek van camera’s door de jaren heen steeds beter wordt. Wij kunnen nu met dezelfde lens zowel filmen als foto’s maken. Daarom kunnen jullie nu bij Cinematic Wedding ook kiezen voor bruiloft foto’s.

Trouwfotograaf en videograaf Tilburg

Alle voordelen van Cinematic Wedding

Als jullie de trouwfilm en de trouwfoto’s bij Cinematic Wedding willen laten maken, komen daar veel voordelen bij kijken:

 • Bij Cinematic Wedding werken echte filmmakers
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Met de drone kunnen we prachtige vogelvluchtperspectief beelden maken
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in de filmindustrie worden gebruikt
 • Combinatiepakket film en foto is mogelijk
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken, zo hebben we altijd een backup
 • Wij zijn de hele dag aanwezig op de bruiloft
 • We komen altijd met twee videografen naar de bruiloft
 • Reiskosten zijn inbegrepen in de prijs
 • Wij reizen door heel Nederland
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

De werkwijze van onze videografen in Tilburg

Cinematic Wedding vindt het belangrijk dat jullie bruiloft in Tilburg zo goed mogelijk vastgelegd wordt door onze videografen. Daarom sturen wij twee videografen naar jullie bruiloft in Tilburg. Op die manier kunnen wij veel meer filmen en is het mogelijk om te knippen tussen verschillende camerastandpunten.

Op die manier creëren wij een dynamische trouwfilm met veel cinematografische effecten. Ook zorgen we ervoor dat er zowel een videograaf bij de voorbereidingen van de bruid als bij de bruidegom aanwezig is.

videograaf Tilburg

Impressie bruiloft video

Op zoek naar videograaf en trouwfotograaf Tilburg?

Meer informatie over trouwfotograaf en videograaf in Tilburg? Informeer bij Cinematic Wedding voor meer informatie! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Laat de mooiste trouwfilm en trouwfoto’s maken door Cinematic Wedding in Tilburg.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!