Trouwfotograaf en videograaf Utrecht

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

De beste videograaf en trouwfotograaf in Utrecht

Jullie gaan binnenkort trouwen en gaan een mooi bruiloftsfeest geven. Om dit feest onvergetelijk te maken willen jullie het graag laten vastleggen op beeld.

Tegenwoordig zie je steeds vaker videografen. Het leuke van een videograaf op jullie bruiloft in Utrecht is dat het gehele feest tot in detail wordt vastgelegd. Onze passie is het vertellen van verhalen, wij zijn dan ook echte verhalenvertellers. En het liefst vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft!

Wij kijken naar de emoties van de dag. Hoe wordt de dag beleefd? Welke prachtige momenten spelen er zich af? Dat is het fantastische van een bruiloftsfilm. Met onze bruiloftsfilms wordt het feest tijdloos vastgelegd. Naast deze schitterende bruiloftsfilms maken wij ook mooie trouwfoto’s. Doordat de techniek op het gebied van camera’s steeds verder ontwikkeld, kunnen wij nu met dezelfde lens zowel filmen als foto’s maken.

Trouwfotograaf en videograaf Utrecht

Waarom jullie kiezen voor Cinematic Wedding

 • Bij Cinematic Wedding werken echte filmmakers
 • We komen altijd met twee videografen naar de bruiloft
 • Wij filmen vanuit meerdere hoeken, zo hebben we altijd een backup
 • Wij werken met echte cinematografische film in 4K resolutie
 • Onze manier van filmen en monteren lijkt alsof het uit Hollywood komt
 • Met de drone kunnen we prachtige vogelvluchtperspectief beelden maken
 • Wij filmen met ‘anamorphic lenzen’ die ook in de filmindustrie worden gebruikt
 • Combinatiepakket film en foto is mogelijk
 • Wij zijn de hele dag aanwezig op de bruiloft
 • Wij reizen door heel Nederland
 • Reiskosten zijn inbegrepen in de prijs
 • Cinematic Wedding heeft meer dan 175 tevreden klanten

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

De manier waarop Cinematic Wedding werkt

Jullie dag is heel speciaal en dat beseffen wij ons maar al te goed. Om die reden zijn wij zo onopvallend mogelijk aanwezig. Wij leggen alle belangrijke en mooie momenten vast op onze 4K camera’s. Door verschillende camerastandpunten te gebruiken, kunnen we knippen in het filmmateriaal. Op die manier zorgen wij voor een mooie en dynamisch trouwfilm. Cinematic

Wedding stuurt standaard twee videografen naar jullie bruiloft in Utrecht. Op die manier vangen wij zoveel mogelijk mooie momenten op onze camera’s. En daarnaast is het mogelijk om tijdens de voorbereidingen zowel bij de bruid als bij de bruidegom aanwezig te zijn.

videograaf Utrecht

Impressie bruiloft video

Willen jullie een videograaf of trouwvideograaf Utrecht?

Willen jullie graag meer weten over de videografen en trouwfotografen voor jullie bruiloft in Utrecht? Informeer bij Cinematic Wedding voor meer informatie! Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een prachtige bruiloft film door videografen in Utrecht.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!