Trouwfotograaf

 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Zowel trouwvideo’s als trouwfoto’s

Bij Cinematic Wedding kunnen we naast trouwfilms, ook prachtige trouwfoto’s voor jullie maken. De lijn tussen trouwfotografie en trouwvideografie is eigenlijk vrij dun. Waar een fotograaf het moment in één afbeelding vastlegt, doet een videograaf dat met aan een opvolgende afbeeldingen. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in de wereld van filmmaken, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Cinematic Wedding: het maken van trouwfoto’s. Veel bruidsparen willen namelijk zowel foto’s als video’s van hun bruiloft en dan vaak het liefste bij hetzelfde bedrijf. Voor ons is mooie beelden maken een passie, of dat nou bewegende of stilstaande beelden zijn.

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf met een cinematografisch oog

Wij houden van foto’s die een verhaal vertellen. Een beeld met context. Waar zijn we? Wie waren erbij? De mooie omgeving erbij. De emotie. Of juist de expressie of schoonheid van dichtbij. Hierop hebben wij onze trouwfotografen geselecteerd. Wanneer je ons boekt voor zowel video als foto, komen we met drie personen naar jullie bruiloft. Een fotograaf en twee videografen. Je bent dan in één keer klaar met regelen. Jullie trouwen en wij leggen het vast! Uiteraard is de fotograaf ook ‘los’ te boeken, dus zonder videograaf.

Trouwfotografie

 • Voordelig combinatiepakket voor zowel film als fotografie
 • Filmen en fotograferen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Maximaal drie video-/fotografen aanwezig (i.p.v. meestal vier bij een externe fotograaf)
 • In één keer klaar met regelen
 • Inclusief standaard luxe fotoalbum van 25×25 cm

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Onze werkwijze voor trouwfotografie

Er komen dus drie personen naar jullie bruiloft. De trouwfotograaf werkt zoals elke andere fotograaf. Die maakt gewoon de hele dag door foto’s van jullie en jullie gasten. Onze stijl van nabewerking volgt die van onze films. ‘Filmische’, natuurlijke kleuren met een unieke kijk op lichtinval. De videografen en trouwfotograaf werken nauw samen en kiezen voor elk moment de meeste geschikte positie. Zo krijgen we het mooiste resultaat zonder elkaar op beeld te zetten!

Trouwfotograaf bruiloft

Trouwfoto’s bij hetzelfde bedrijf

Er zijn veel voordelen om zowel jullie trouwfoto’s als jullie film te laten maken door Cinematic Wedding. Ten eerste ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je ook nog een externe trouwfotograaf naast je trouwvideo kiest. Vooral bij een lange dag met veel boekingsuren. Maar het grootste voordeel is dat de trouwfoto’s én de trouwvideo worden gemaakt met een vast team. Doordat we veel samenwerken zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Hierdoor zijn we geen concurrenten van elkaar, wat wel het geval zou kunnen zijn wanneer een externe fotograaf wordt ingehuurd.
Maar het heeft nóg een voordeel: Extra zekerheid. Doordat de videobeelden op 4K en soms zelfs 6k kwaliteit gefilmd worden is er altijd nog een vangnet voor het geval dat een foto niet perfect gelukt is, doordat er bijvoorbeeld net iemand voor ging staan. Er is altijd nog een ander camerastandpunt. Doordat de ‘stills’ zo scherp zijn kunnen zij prima als foto fungeren. Zo kunnen we jullie dezelfde zekerheid of meer bieden dan een fotograaf die een second shooter meeneemt maar hebben wij het voordeel dat we in totaal maar met drie personen zijn in plaats van met vier bij de externe fotograaf. We trekken het liefst zo min mogelijk aandacht naar ons toe zodat jullie gewoon lekker kunnen genieten van jullie bruiloft. Less is more!

Trouwfoto’s en fotoalbum

Wij bieden drie pakketten aan. Het eerste pakket is voor alleen video. Het tweede pakket voor alleen trouwfotografie. Het 3e pakket is een combinatie van film & fotografie voor jullie bruiloft. Standaard zit hier inbegrepen een mooi luxueus fotoalbum van 25 x 25 cm met 30 pagina’s en minimaal 250 foto’s. Hoe langer de boeking en hoe meer er ‘gebeurt’, hoe meer foto’s. Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor uitgebreidere fotoalbums.

Omdat wij onze fotografie ook in combinatie met videografie aanbieden, is onze fotografie een stuk voordeliger dan bij andere bedrijven.

Ook bieden wij nog extra opties waaronder:

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie over de extra opties bij ‘pakketten en prijzen’.

Trouwfotograaf huwelijk

Meer weten over trouwfoto’s of trouwfotografie?

Willen jullie graag meer weten over de trouwfotograaf voor jullie huwelijk? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met prachtige trouwfoto’s van trouwfotograaf en videograaf Cinematic Wedding.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!