Het is ook mogelijk om trouwfoto’s te laten verzorgen door Cinematic Wedding. Lees onderaan de pagina hoe dit werkt.

 
Oorspronkelijk was Cinematic Wedding alleen een bedrijf voor videografie, maar daar is met de komst van hoge resolutie camera’s verandering in gekomen. Tegenwoordig schieten wij namelijk alle bruiloften standaard in 4k resolutie wat neer komt op meer dan 8 Megapixels. Dit zegt je misschien weinig, maar dit zorgt er simpelweg voor dat onze films zo scherp zijn geworden dat we er ‘stills’ uit kunnen halen. Dit is eigenlijk ook niet gek want in principe doet een videocamera niets meer dan 50 foto’s per seconde maken. De foto’s die wij maken zijn dus simpelweg ‘stilstaande momenten’ uit onze filmbestanden. Laat je hier niet door afschrikken en bekijk een aantal voorbeelden hierboven. Gaaf dat dit tegenwoordig kan!

Aangezien wij zelf verbaasd waren over de kwaliteit van deze foto’s, willen we deze optie graag aanbieden aan onze bruidsparen. Wel met een kanttekening.
Hoe mooi de beelden misschien ook zijn, we willen niet pretenderen dat onze foto’s een volledige vervanging zijn voor een fotograaf op jullie bruiloft. Sterker nog, we raden jullie niet aan om helemaal geen fotograaf te nemen op jullie dag. Een fotograaf kijkt namelijk heel anders tegen dit werk aan dan wij en gebruikt vaak andere opnametechnieken. Waar wij bijvoorbeeld de hele trouwgeloften op moeten nemen in een ‘wijdere shot’, kan een fotograaf met zijn zoomlens een close-up maken van de traan van je moeder. Hij heeft hier de ruimte voor omdat hij aan een paar foto’s van de geloften voldoende heeft. Wij hebben die flexibiliteit op sommige momenten niet en zijn genoodzaakt wat meer uit te zoomen om het hele verhaal erop te krijgen. Het is dus net even anders, maar niet direct minder. Wel iets om over na te denken. Wat is dan het voordeel van deze optie?

– Er worden extra momenten vastgelegd en dus krijg je uiteindelijk meer foto’s. Omdat wij anders naar het beeld kijken dan de meeste fotografen een extra of unieke kijk op jullie dag.
– Er kan wellicht toch bespaard worden op de fotograaf. Bijvoorbeeld door een ‘goedkopere’ fotograaf te nemen of hem of haar minder uren te boeken op jullie dag omdat wij er toch bij zijn tijdens die momenten.
– Ideaal voor bruidsparen die ons graag willen boeken maar niet genoeg budget hebben voor én een goede videograaf én een goede fotograaf.

Kijk op onze pagina met de pakketten bij de extra opties voor onze prijzen. De trouwfoto’s worden uiteindelijk opgeleverd via een USB-stick en een standaard fysiek mini-album maar er zijn ook mogelijkheden voor uitgebreidere fotoalbums. Mocht je als eerste op deze pagina terecht zijn gekomen, lees dan ook onze pagina over de trouwfilm die wij voor jullie kunnen maken.

Interesse om je dag vast te laten leggen door Cinematic Wedding? Neem dan contact met ons op en check onze beschikbaarheid op jullie datum!