Trouwfotograaf

 • Meer dan 175 tevreden klanten
 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • De hele dag aanwezig

Zowel trouwvideo’s als trouwfoto’s

Als trouwvideograaf kunnen wij naast trouwfilms ook prachtige trouwfoto’s voor jullie maken. De lijn tussen trouwfotografie en trouwvideografie is eigenlijk vrij dun. Waar een fotograaf het moment in één afbeelding vastlegt, doet een videograaf dat met aan een opvolgende afbeeldingen. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in de wereld van filmmaken, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Cinematic Wedding: het maken van trouwfoto’s. Veel bruidsparen willen namelijk zowel foto’s als video’s van hun bruiloft en dan vaak het liefste bij hetzelfde bedrijf. Wat is het verschil tussen foto en video? Bij foto ligt de nadruk op zoveel mogelijk vertellen in één shot. Met voldoende elementen van context zorgen we dat het onderwerp op de foto er krachtig uitkomt. Maar eigenlijk doen wij dat in onze manieren van filmen ook. En juist doordat de twee beroepen zo dicht bij elkaar liggen, was de overstap snel gedaan. Door de opkomst van ‘hybride-camera’s’ kunnen we zowel video’s als foto’s schieten met dezelfde lenzen. Dit bespaart ons veel tijd en daarnaast behouden we dezelfde hoge kwaliteit.

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf met een cinematografisch oog

Met de opkomst van 4k video (onze camera’s kunnen zelfs 6k schieten!) is de lijn echter nog dunner geworden. Zo kunnen we tegenwoordig ook ‘stills’ halen uit de 4K videobeelden die zeer scherp zijn. Deze ‘stills’ kunnen we één voor één nabewerken. Zo hebben jullie prachtige en hoge resolutie trouwfoto’s. Aangezien het maken van trouwfilms en trouwfoto’s dus niet meer veel van elkaar scheelt én wij met onze ervaring goed zijn geworden in het mooi vastleggen van herinneringen, bieden we jullie ook een combinatiepakket aan van foto en film. We komen dan met zijn tweeën en je bent in één keer klaar met regelen. Jullie trouwen en wij leggen het vast!

Trouwfotografie

 • Voordelig combinatiepakket voor zowel film als fotografie
 • Filmen en fotograferen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Twee video-/fotografen aanwezig (i.p.v. 3 of zelfs 4 met externe fotograaf)
 • In één keer klaar met regelen
 • Inclusief standaard luxe fotoalbum van 20×20 cm

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Onze werkwijze voor trouwfotografie

De trouwfotografen werken met de Panasonic S1H. Dit zijn hybride camera’s met een full frame sensor die zowel kunnen filmen als kunnen fotograferen. Met één druk op de knop kunnen we wisselen van de foto-mode naar de video-mode en andersom. Op ‘rustige’ momenten, kunnen we dit gewoon afwisselen en dus ook de foto-mode gebruiken. Denk aan jullie voorbereidingen in de ochtend, tijdens de fotoshoot, bij het maken van groepsfoto’s en tijdens de receptie en delen van de ceremonie. Bij belangrijke momenten waar die rust ontbreekt, zoals bijvoorbeeld het ja-woord tijdens de ceremonie of het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, nemen we geen risico’s en zetten we de camera in de video-mode. We filmen het hele moment en dan kunnen we achteraf hieruit 4k-stills extraheren en bewerken tot foto’s in Adobe Lightroom.

Trouwfotograaf bruiloft

Trouwfoto’s bij hetzelfde bedrijf

Er zijn veel voordelen om zowel jullie trouwfoto’s als jullie film te laten maken door Cinematic Wedding. Ten eerste ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je ook nog een externe trouwfotograaf naast je trouwvideo kiest. Maar het grootste voordeel is dat de trouwfoto’s én de trouwvideo worden gemaakt met een vast team. Doordat we veel samenwerken zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Hierdoor zijn we geen concurrenten van elkaar, wat wel het geval zou kunnen zijn wanneer een externe fotograaf wordt ingehuurd.
Maar het heeft nóg een voordeel: Extra zekerheid. Doordat de videobeelden op 4K kwaliteit gefilmd worden is er altijd nog een vangnet voor het geval dat een foto niet perfect gelukt is, doordat er bijvoorbeeld net iemand voor ging staan. Er is dat altijd nog een ander camerastandpunt. Doordat de ‘stills’ zo scherp zijn kunnen zij prima als foto fungeren. Zo kunnen we jullie dezelfde zekerheid of meer bieden dan een fotograaf die een second shooter meeneemt. Daarnaast hebben wij het voordeel dat we in totaal maar met twee personen zijn in plaats van met drie of vier. We trekken het liefst zo min mogelijk aandacht naar ons toe zodat jullie gewoon lekker kunnen genieten van jullie bruiloft.

Trouwfoto’s en fotoalbum

Wij bieden drie filmpakketten aan. Het eerste pakket bevat een trouwvideo van 5-7 minuten met de naam The Cinematic Film. Het tweede pakket bevat naast de Cinematic Film, ook een langere film van wel 30-60 minuten in reportage-achtige stijl. Dit heet ‘The Feature Film’. Het derde pakket heet The Film & Photo Package. Dit is dus een combinatie van zowel film als fotografie. Standaard zit hier inbegrepen een mooi luxueus fotoalbum van 20 x 20 cm met 30 pagina’s en minimaal 150 foto’s. Hoe langer de boeking en hoe meer er ‘gebeurt’, hoe meer foto’s. 150 is dus het uiterste minimum. Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor uitgebreidere fotoalbums.

Omdat wij onze fotografie alleen in combinatie met videografie aanbieden, is onze fotografie een stuk voordeliger dan bij andere bedrijven. Eigenlijk betaal je alleen voor de nabewerking van de foto’s en de aanschaf van het fotoalbum. We zijn namelijk toch al aanwezig om te filmen! De meerprijs voor foto’s bij Cinematic Wedding is een vast bedrag van € 800,-. Ongeacht het aantal boekingsuren. Voor dat bedrag ga je zeker geen (goede) fotograaf vinden, die er bijvoorbeeld 14 uur bij is!

Ook bieden wij nog extra opties waaronder:

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie over de extra opties bij ‘pakketten en prijzen’.

Trouwfotograaf huwelijk

Meer weten over trouwfoto’s of trouwfotografie?

Willen jullie graag meer weten over de trouwfotograaf voor jullie huwelijk? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met prachtige trouwfoto’s van trouwfotograaf en videograaf Cinematic Wedding.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!