Trouwvideo

 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Prachtige trouwvideo door Cinematic Wedding

Jullie willen graag jullie liefde vastleggen met een bruiloft. En wat zou het geweldig zijn om deze prachtige dag vast te laten leggen via een schitterende trouwvideo! Zo kunnen jullie de belangrijkste dag van jullie leven altijd terugkijken. Bij Cinematic Wedding ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen geheel professioneel een unieke trouwvideo. Met onze (fictie)film achtergrond hebben wij een andere kijk op het vak dan de meeste videografen. Wij vinden het verhaal achter de trouwvideo belangrijk en zorgen dan ook voor een cinematische sfeer. Onze passie is het vertellen van verhalen. Specifiek jullie verhaal, jullie dag. Dat doen we met de beste filmtechnieken zoals: slow-motion, verschillende lenzen en camerabewegingen. Cinematic Wedding maakt de trouwvideo niet saai en ook niet té fancy, flitsend of modern. De trouwvideo van jullie huwelijksdag is tijdloos zodat jullie deze prachtige dag altijd opnieuw kunnen herbeleven.

Trouwvideo prijs

De juiste trouwvideo

Alhoewel een technisch sterke trouwvideo zeer belangrijk is, vinden wij dat een persoonlijk verhaal tussen de bruid, bruidegom, familie en vrienden ook zeker niet mag missen. Wij zoeken dat verhaal in elke bruiloft. Wij zoeken naar de emoties tijdens de dag en leggen dit tot in detail vast.

Jullie zullen geen last hebben van de videografen, wij zorgen ervoor dat jullie ons haast niet zien of horen. En toch staan alle belangrijke momenten op de trouwvideo. Het is belangrijk om niet zomaar een videograaf te kiezen. Jullie trouwvideo laten maken door Cinematic Wedding is een keuze voor professionaliteit, zekerheid en creativiteit.

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Trouwvideo en twee videografen

Cinematic Wedding vindt het belangrijk dat geen enkel moment van de trouwdag wordt vergeten. Daarom werken wij met twee videografen die acht uur aanwezig zullen zijn tijdens jullie bruiloft. Samen zorgen we ervoor dat er geen enkel belangrijk moment wordt vergeten en dat alles prachtig wordt weergeven op de trouwvideo. Doordat er twee videografen aanwezig zijn, wordt er van verschillende camerastandpunten gefilmd. Op deze manier kunnen we ook zowel bij de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn tijdens de voorbereidingen. Wij beseffen ons maar al te goed dat dit een belangrijke dag voor jullie is. Bij Cinematic Wedding krijgen jullie de beste kwaliteit trouwvideo.

Trouwvideo op maat

De Cinematic Film is ons hoofdproduct. Via een cinematografische thema en eigen stijl plaatsen wij de allermooiste momenten van jullie trouwdag in een prachtige montage. Zo ontstaat er een schitterende trouwvideo met alle hoogtepunten van de dag. Naast de Cinematic Film bieden wij ook de mogelijkheid voor Feature Film aan. Deze trouwvideo heeft een langere speelduur (vanaf 30 minuten). En wordt verpakt in reportage-achtige stijl. De Feature Film is een op zichzelf staande trouwvideo met veel meer audio en momenten van de dag. Dit huwelijksreportage is een waardevol document voor in de toekomst. Wij laten jullie graag een voorbeeld zien tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat kost een trouwvideo?

Bij Cinematic Wedding bieden wij verschillende prachtige trouwvideo pakketten aan, hier zit altijd iets tussen wat jullie beide aanspreekt. De eerste optie is The Cinematic Film. Bij dit pakket komen er twee videografen acht uur lang bij jullie op de bruiloft filmen. Jullie kunnen altijd nog extra uren bijbestellen. Voor de prijzen kunnen jullie kijken bij de ‘pakketten en prijzen’ pagina. Wij filmen bij The Cinematic Film een Short Film van 5-7 minuten in 4K kwaliteit. De Short Film wordt geëxporteerd op een USB-stick en Vimeo link. Alle reiskosten zijn inclusief in dit pakket.
De tweede optie is The Feature Film, welke hetzelfde is als The Cinematic Film. Als extra krijgen jullie hierbij een langere film met meer beelden en geluid van wel 30 tot 60 minuten. Zo bevat jullie trouwvideo nog meer materiaal om met een lach naar terug te kijken.
Als derde optie bieden wij The Film & Photo Package aan. Dit is hetzelfde pakket als The Cinematic Film optie maar met hoge kwaliteit foto’s. Dit zullen minimaal 250 foto’s zijn die door de dag heen geschoten worden.

Trouwvideo laten maken

De foto’s worden bewerkt in Lightroom en jullie ontvangen daarnaast ons standaard fotoalbum van 20×20 met 30 pagina’s. Bij deze optie kunnen jullie ook nog The Feature Film bijbestellen.

Hierbij kunnen nog extra opties besteld worden:

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie over de extra opties bij Pakketten en Prijzen.

Meer weten over onze trouwvideo’s en werkwijze?

Willen jullie graag meer informatie over Cinematic Wedding? Of hebben jullie specifieke vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige trouwvideo.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!