Videograaf bruiloft

 • Echte cinematografische film in 4k resolutie
 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet drone mogelijk
Vrijblijvende offerte

Videograaf voor jullie bruiloft

Leuk dat jullie interesse hebben om een videograaf te nemen op jullie bruiloft. Vroeger had elke bruiloft meestal een fotograaf aanwezig, waarbij video toen nog het ondergeschoven kindje was. De afgelopen jaren is daar verandering in gekomen. Steeds meer mensen kiezen voor een videograaf en met gegronde redenen! Niet alleen is de techniek enorm verbeterd, de videografen ook. Met onze achtergrond in film zijn wij unieke videografen die onze naam echt waar maken, elke bruiloft weer. Door onze manier van filmen en monteren kunnen jullie keer op keer genieten van je eigen bruiloft alsof je een échte film aan het kijken bent.

Videograaf bruiloft

De videograaf voor jullie bruiloft vertelt

Wij zijn beeldmakers met een unieke kijk op dit vak. Wij maken niet zomaar vrolijke trouwclips of leuke ‘kiekjes’, maar treffende trouwfilms en filmische foto’s. De eigenaar van Cinematic Wedding is Tim. Tim vertelt: “Zelf ben ik getrouwd met een Turkse schone en we hebben onze trouwdag in Turkije gehouden. Het was een groot feest met veel gasten. Op onze bruiloft was uiteraard ook een videograaf aanwezig. Toen we uiteindelijk onze DVD in handen kregen, was dat een flinke tegenvaller. De film was amper gemonteerd en we kregen letterlijk 4 (vier!) uur aan ongemonteerd beeldmateriaal gepresenteerd. “Veel plezier ermee”.

Daarbij was het nog slecht en inspiratieloos gefilmd ook. Nog nooit heeft iemand de behoefte gehad om die DVD weer eens op te zetten. Ik dacht toen: ‘Dit kan beter…’ Niet lang daarna besloot ik Cinematic Wedding op te richten”.
Naast videograaf en fotograaf op bruiloften is Tim ook een filmmaker. Een creatief denker met ruime ervaring in film- en audioproductie. Een belangrijk detail, want audio bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit van de film. Lang voordat hij zijn eerste trouwfilm maakte, was hij al een aantal jaar actief in de filmwereld. Als regisseur en cinematograaf heeft hij een aantal korte films gemaakt en daarnaast ook vijf jaar reclame films geproduceerd. Wat hem aantrekt in het vastleggen van een bruiloft is dat het dicht in de buurt komt van écht film maken. Daarbij ziet iedereen en alles er op een bruiloft prachtig uit. Ook heerst er een soort magie die moeilijk onder woorden te brengen is. En juist die magie probeert hij te pakken en uit te vergroten in de trouwfilms en foto’s.

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Verschil tussen filmmaker en bruiloft videograaf

Cinematic Wedding zet niet zomaar wat opeenvolgende shots op een vrolijk muziekje. “Pas als jullie door de film geraakt worden, zijn wij als videograaf geslaagd.” De videografen stellen hoge eisen aan alle facetten in het productieproces. Dat varieert van kleine details, keuze uit apparatuur tot aan de precieze afwerking tijdens de montage.
Een videograaf maakt beelden of ‘shots’. Een filmmaker kijkt meer naar het grote geheel. Een filmmaker wil een verhaal vertellen en weet tijdens het filmen al hoe dit tijdens de montage de ‘storytelling’ kan versterken.

Videograaf

Waarom Cinematic Wedding als videograaf op je bruiloft?

Cinematic Wedding bestaat uit een team videografen en fotografen, waarvan we altijd met twee videografen de bruiloft filmen. Allen talentvolle beeldmakers met elk een eigen persoonlijkheid en stijl die alles over hebben voor de perfecte shot en geselecteerd zijn op hun kwaliteiten.
Wij komen met twee videografen naar de bruiloft omdat twee videografen simpelweg meer zien dan één. En daarnaast kunnen we zo ’s ochtends bij jullie beide tegelijk aanwezig zijn. Daarnaast levert dit shots uit verschillende hoeken op, wat een grote bijdrage levert aan het filmgevoel én aan een stukje zekerheid. We gebruiken moderne apparatuur en gaan voor de beste kwaliteit en meest geschikte set-up om jullie trouwdag vast te leggen.
Je kiest voor Cinematic Wedding vanwege de stijl, de montage, de emotie, de glamour, de slow-motion, de dromerige 4k-beelden en last but not least, de persoonlijke aanpak. Geen enkele film is bij ons hetzelfde. Elk bruidspaar en elk huwelijk is uniek. Wij zorgen ervoor dat de de trouwfilm die wij voor jullie maken dat ook is. Cinematic Wedding is meer dan een videograaf. Wij maken geen simpele trouwclip, maar een echte trouwfilm voor jullie! Een waardevol document waar je je hele leven plezier van hebt.

Videograaf bruiloft: de persoonlijke aanpak

Elke bruiloft is weer anders en daar willen wij zo goed mogelijk op voorbereid zijn. Maar nog belangrijker dan de tijdsplanning vinden wij hoe en wie jullie zijn! Daarom doen we graag altijd even een kennismakingsgesprek van tevoren. Dit kan dan in de studio in Heeswijk-Dinther, of anders via Skype of Zoom. Zo kunnen jullie ons vertellen wat jullie belangrijk vinden, wat jullie mooi vinden en hoe de dag eruit gaat zien.

Kosten van een trouwfilm maken

Onze prijzen beginnen bij €2495,-. Onze twee videografen zijn dan 8 uren aanwezig op jullie bruiloft. Extra uren bijboeken kan natuurlijk. Na het filmen wordt al het materiaal in 5-7 minuten prachtig gemonteerd op 4K resolutie. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een extra lange reportage voor een meerprijs van €500,-. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor fotografie. Het combinatiepakket met video is extra voordelig. Onze prijzen zijn inclusief nabewerking en reiskosten dus er komt later niets meer bij!
Extra opties:

 • Same-day-edit
 • Videoboodschappen
 • The Ceremony
 • Love Shoot
 • Aerial Footage
 • The Speeches
 • Slideshow

Kijk voor meer informatie over de extra opties bij ‘pakketten en prijzen’.

Videograaf bruiloft: meer weten?

Zijn jullie nieuwsgierig over Cinematic Wedding en willen jullie graag meer weten over de videograaf voor de bruiloft? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een professionele bruiloft videograaf.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!