Videograaf huwelijk

  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
  • Altijd 2 videografen
  • Reiskosten inbegrepen
  • Inzet van drone mogelijk

Videograaf op jullie huwelijk

Jullie gaan trouwen en zoeken naar een goede videograaf om jullie huwelijk vast te leggen, wat leuk! Vroeger kozen de meeste mensen voor een fotograaf op hun bruiloft, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een videograaf. Dat komt mede ook omdat de techniek voor videografie enorm verbeterd is. Hoe leuk en prachtig een mooie reeks aan huwelijksfoto’s ook is, een goed samengestelde video geeft net dat beetje extra. Jullie kunnen de huwelijksdag tot in detail herbeleven met geluid en sfeervolle bewegende beelden. Daarbij wordt het verhaal voor jullie verteld en kunnen jullie dus rustig achterover leunen en keer op keer genieten van jullie eigen bruiloft.

Videograaf huwelijk

Wie is Cinematic Wedding?

Cinematic Wedding bestaat uit vier huwelijk videografen: Tim, Jelle, Mirjam en Paul. Wij zijn filmmakers met een unieke kijk op het vak. Elk videograaf heeft een eigen persoonlijkheid en stijl, maar zijn allen talentvol. Wij maken niet zomaar vrolijke trouwclips of leuke ‘kiekjes’, maar filmische foto’s en treffende trouwfilms.

Wij komen met twee videografen naar de bruiloft zodat we elk moment vast kunnen leggen. Ook kunnen wij ‘s ochtends bij de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom aanwezig zijn.

Cinematografische Trouwfilm

  • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
  • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
  • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
  • Altijd twee videografen voor de ultieme film
  • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Kosten videograaf voor huwelijk

Cinematic Wedding biedt de keuze uit drie pakketten. Bij het eerste pakket bieden wij The Cinematic Film aan. Tijdens de huwelijksdag zullen twee professionele videografen aanwezig zijn en alles tot in detail vastleggen. Dit beeldmateriaal wordt samengevoegd tot een Short Film van 5-7 minuten op 4K kwaliteit.

Mochten jullie de videografen graag langer aanwezig willen hebben tijdens de bruiloft, dan kunnen jullie per uur bijbestellen. Alle reiskosten zijn bij het bedrag inbegrepen.

Videograaf voor een huwelijk

Bij het tweede pakket bieden wij The Feature Film aan. Dit pakket is goed te vergelijken met The Cinematic Film, maar is inclusief een extra lange film van wel 30-60 minuten. Op die manier kunnen jullie de dag in meer beeldmateriaal en audio herbeleven. De sfeer van de film is reportage-achtig.

Bij het derde pakket bieden wij The Film & Photo Package aan. Ook dit pakket is bijna hetzelfde als The Cinematic Film, maar is inclusief minimaal 250 prachtige hoge kwaliteit foto’s. Hierbij wordt een standaard 20 x 20 fotoalbum geleverd met 30 pagina’s. Bij deze optie is ook nog The Feature Film bestelbaar. Kijk voor meer informatie over de extra opties bij ‘pakketten en prijzen’.

Meer weten over een videograaf voor jullie huwelijk?

Willen jullie graag meer weten over de videograaf voor jullie huwelijk? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen: contact@cinematicwedding.nl. Haal het beste uit je bruiloft met een professionele videograaf voor jullie huwelijksdag!

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!