Videograaf voor Chinese bruiloft

 • Meer dan 200 tevreden klanten
 • Echte cinematografische trouwfilm in 4k resolutie
 • Altijd 2 videografen
 • Reiskosten inbegrepen
 • Inzet van drone mogelijk

Een trouwfilm voor het Chinese huwelijk

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, gefeliciteerd! En wat zou het leuk zijn om jullie liefde voor elkaar tijdens de grote dag vast te leggen met een trouwfilm. Dit kan bij Cinematic Wedding. Wij verzorgen de meest schitterende bruiloftsfilms met een cinematografische aanpak. Met deze film kunnen jullie altijd weer vol geluk terugkijken naar jullie belangrijke dag. Onze passie is het vertellen van verhalen en het liefst vertellen wij jullie verhaal. Dit doen wij met de beste cameratechnieken, apparatuur en manier van filmen. Bij Cinematic Wedding zorgen we voor een prachtige bruiloftsfilm die niet saai is, maar ook niet té fancy, flitsend of modern. Tijdloos noemen we dat. Zo kunnen jullie je hele leven met plezier terugkijken naar de trouwfilm.

Chinese bruiloft

Chinese bruiloft

Cinematic Wedding heeft sinds de oprichting allerlei soorten bruiloften gefilmd. Zo’n 30% daarvan waren Chinese bruiloften. We kunnen inmiddels wel zeggen dat we daarin gespecialiseerd zijn. We zijn bekend met de vaak lange dagen, uitgebreide planningen die vol zitten met Chinese rituelen zoals de deurspelletjes, de theeceremonie, het langsgaan en proosten met alle tafels, de volle avondprogramma’s met activiteiten zoals het befaamde ‘schoenspel’, etc. We weten wat we kunnen verwachten en staan daarom altijd op de juiste plek. Ook hebben we vaak samen gewerkt met bekende fotografen uit de Chinese hoek en zien we stiekem op veel bruiloften vaak dezelfde mensen. Niet alleen zijn er vaak wel Chinese bruidsparen die we al kennen van een vorige bruiloft, ook de entertainers, muzikanten en locatie-eigenaren zijn bij ons bekend. Dat werkt natuurlijk voor iedereen fijn.

Cinematografische Trouwfilm

 • Velen claimen het, maar wij maken écht een film
 • Filmen met drone voor beelden vanuit de lucht
 • Film met ‘anamorphic lenzen’ die ze ook in de filmindustrie gebruiken
 • Altijd twee videografen voor de ultieme film
 • Naast een korte film van 5-7 minuten, kunnen we ook een lange reportage van 30-60 min maken
 • Zowel mogelijkheden voor film als fotografie. Ook een combinatiepakket mogelijk

Dit is goud waard.

Rated 5 out of 5

Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij.
Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol.
De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard.
Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt.
Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw.
Heel veel dank Cinematic Wedding!

Linda & Dennis

Out of this world!

Rated 5 out of 5

Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor.
Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO.
Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag.
Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Li & David

De naam Cinematic Wedding wordt waar gemaakt.

Rated 5 out of 5

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam “CINEMATIC wedding” helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Sasha & Joewi

Voorbeeld van een Chinese trouwvideo

Twee videografen voor de Chinese bruiloft

Cinematic Wedding komt altijd met twee videografen naar een bruiloft. Zo kunnen wij zowel bij de voorbereidingen van de bruid als bij de bruidegom aanwezig zijn. Omdat er bij Chinese bruiloften veel gebeurt op een dag is dit extra belangrijk. De deurspelletjes zijn vaak kort en hectisch. Er gebeurt vaak veel in korte tijd en niet altijd evenveel ruimte. Met zijn tweeën weten we zeker dat er altijd een goede shot is van een bepaald moment. Ook geeft dit de mogelijkheid om in de montage te kunnen knippen tussen twee verschillende camerastandpunten. Dat geeft de film een écht ‘filmisch’ gevoel en maakt hem veel interessanter om naar te kijken. Dus het is naast een stukje extra zekerheid, ook belangrijk voor een beter eindresultaat van jullie Chinese trouwvideo.

Chinese trouwfilm

Opties voor een trouwfilm van jullie Chinees bruiloft

Bij Cinematic Wedding bieden wij verschillende mooie pakketten aan voor jullie Chinese bruiloft. De eerste optie is The Cinematic Film. Bij dit pakket zullen er twee videografen voor acht uur aanwezig zijn bij jullie bruiloft. Daar filmen wij alle belangrijke momenten en vatten dit samen in een 4K Short Film van 5-7 minuten. De reiskosten zijn inclusief. De tweede optie is The Feature Package. Dit pakket is hetzelfde als The Cinematic Film maar inclusief onze Feature Film, wat een extra lange film is met daarin veel meer beelden en geluid. De film duurt tussen de 30 en 60 minuten maar bij Chinese bruiloften vaak nog wel een stuk langer. De derde optie is een combinatiepakket van fotografie en video. Hierin zit inclusief minimaal 200 hoge kwaliteit foto’s en een luxe trouwalbum. Bij alle drie de opties kunnen nog extra’s besteld worden. Kijk daarvoor bij ‘pakketten en prijzen’.

Cinematic Wedding inhuren voor jullie Chinese bruiloft

Willen jullie graag meer informatie over Cinematic Wedding? Of hebben jullie specifieke vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 06 52 111 285. Jullie kunnen ons ook via de mail bereiken voor al jullie vragen contact@cinematicwedding.nl. Met Cinematic Wedding hebben jullie beslist een prachtige film van jullie Chinese bruiloft.

Contact opnemen

Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.
Schroom dus niet om contact op te nemen als je niet in de buurt trouwt!